Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της Μιράντας και του Ντίνου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ο γάμος τους, επισκιάστηκε από τον εμπρησμό στον «Παρά-δεισο των κυριών». Το κατάστημα που ο Παπακώστας με τόσο κόπο δημιούργησε και κατάφερε να πάρει ξανά πίσω έπειτα από αμέτρητες δυσκολίες έγινε στάχτη μέσα σε μια στιγμή. Σύμφωνα με το MyTV στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, θα δούμε το ζευγάρι να περνάει πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η πυρκαγιά στον «Παράδεισο» ήταν καταστροφική.

Ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και η αγαπημένη του, προσπαθώντας να κρύψει τον δικό της πόνο και την αγωνία για το μέλλον τους, του συμπαραστέκεται και του δίνει κουράγιο. Παρ’ όλα αυτά, είναι αισιόδοξη πως θα καταφέρουν να χτίσουν από την αρχή το κατάστημα και να δώσουν ξανά δουλειά στους υπαλλήλους, οι οποίοι παραμένουν σοκαρισμένοι από αυτή την τραγωδία. Ο Παπακώστας, όμως, ξέρει καλά πως δεν έχει χρόνο και πρέπει άμεσα να βρει χρήματα για να ανοίξει το κατάστημα ρούχων. Δίπλα του βρίσκονται φυσικά οι γονείς του, οι οποίοι του ανακοινώνουν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον στηρίξουν οικονομικά. ‘Ομως τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν δεν είναι αρκετά για να καταφέρει να ανακαινιστεί όλο το κτίριο αλλά και να γίνουν νέες παραγγελίες, καθώς όλο το εμπόρευμα έχει καταστραφεί.

‘Υστερα από όλα αυτά, ο Ντίνος είναι καταρρακωμένος, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να βρει μια λύση με τα οικονομικά ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες.’Οπως θα δούμε, σημαντικό ρόλο σε αυτή την ιστορία θα παίξει η άφιξη του Σίμου Πολύζου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Ο 30χρονος, που καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων, μόλις ενημερώνεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντίνος, σκέφτεται να τον βοηθήσει.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντιούνται και ο Σίμος τού κάνει πρόταση να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να μπορέσει να χτίσει ξανά τον «Παράδεισο». Η πρότασή του προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ντίνο, ο οποίος του ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί. Είναι διστακτικός, καθώς δεν γνωρίζει τον Σίμο, όμως μέσα του ξέρει καλά πως δεν έχει άλλη επιλογή. Ο ίδιος ζητάει τη γνώμη της Μιράντας αλλά και των ανθρώπων που εμπιστεύεται.’Ομως ο καθένας έχει τη δική του άποψη και αξιολογεί διαφορετικά τα δεδομένα, με αποτέλεσμα ο Ντίνος να μπερδεύεται περισσότερο.

Οι μέρες περνούν και ο χρόνος είναι εχθρός του Παπακώστα, ο οποίος πρέπει άμεσα να πάρει μια απόφαση. Σίγουρος πως θα καταφέρει να δώσει πίσω τα χρήματα στον Σίμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, δέχεται την προσφορά του, η οποία όμως κρύβει παγίδες που δεν μπορεί να φανταστεί. Ετσι, λοιπόν, στα πρώτα κιόλας επεισόδια θα δούμε τη συνεργασία των δύο αντρών, που θα μας απασχολήσει πολύ, καθώς η σχέση τους με την πάροδο του χρόνου θα διαταραχθεί ιδιαίτερα και μια μεγάλη κόντρα θα ξεκινήσει, η οποία δεν θα έχει τέλος…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η οικογένεια Δεμερτζή-Ιάσονας και Μαργέτα γίνονται εχθροί!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πλήγμα για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star