Μόλις πριν μερικές μέρες ο Σασμός έριξε αυλαία και όπως είναι φυσικό όλα τα κοντέρ έσπασαν αφού το σενάριο καθήλωσε και τα όσα διαδραματίστηκαν άφησαν απλά τις καλύτερες των εντυπώσεων!

Όπως είναι φυσικό, ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA που διαδραματίζεται σε ένα ορεινό χωριό του Ρεθύμνου, θα είναι σίγουρα καθηλωτικός και με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν όπως ξέρουμε, η ανάσα θα είναι και πάλι κομμένη!

Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει τόσο οι υπεύθυνοι προγραμματισμού του καναλιού όσο και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι και πρωταγωνιστές της σειράς!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, οι ιθύνοντες είχαν την σκέψη αρχικά να επαναφέρουν την σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 18 Σεπτεμβρίου. Δεδομένο, όμως, το ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν γύρω στις 20 Ιουλίου τα επεισόδια που θα έχουν ως απόθεμα σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αφού θέλουν και μια επεξεργασία για να βγουν στον αέρα.

Άρα, όπως όλοι καταλάβαμε, τέλος τα σχέδια μας για τη βραδιά πρεμιέρας μιας και εκείνη φαίνεται να μετατίθεται σίγουρα μετά τις 25 Σεπτεμβρίου και όλοι εμείς να κάνουμε τη στοιχειώδη… υπομονή!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του γ’ κύκλου!

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η οικογένεια Δεμερτζή-Ιάσονας και Μαργέτα γίνονται εχθροί!

Πυρκαγιές: SOS για τους τοξικούς καπνούς σε πυρόπληκτες περιοχές – Καρκινογόνα σωματίδια δέκα φορές πάνω από το όριο!

Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star