Ο Χριστόφορος είναι αυτός που τη βρήκε νεκρή στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πριν όμως είχε πάει ο Άγης ο οποίος είχε τσακωθεί μαζί της για το γράμμα της Αμαλίας που η Ντέπυ είχε κρύψει.

Πάνω στον καβγά ο Αγης τη σπρώχνει και η Ντέπυ χτυπάει στο κεφάλι αλλά ζει: «Σε παρακαλώ, πρέπει να με πας στο νοσοκομείο», του λέει η Ντέπυ, αλλά ο Αγης την αφήνει: «Μια χαρά είσαι, μπορείς να πας και μόνη σου», της απαντάει.

Στο μεταξύ η Ντέπυ πεθαίνει από παθολογικά αίτια, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, ενώ ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Άγης πήγε πριν από αυτόν να τη βρει και υποθέτει ότι ο γιος του είναι αυτός που τη σκότωσε. Κι ενώ ο Σωτήρης ψάχνει να βρει τους ενόχους, ο Χριστόφορος θυσιάζεται για τον γιο του και ομολογεί: «Εγώ τη σκότωσα»! Την ίδια στιγμή η Βικτώρια προσπαθεί να αποτρέψει τον Χριστόφορο και του λέει: «Τι πας να κάνεις; Έχεις τρελαθεί, θα καταστρέψεις τη ζωή σου». Ομως ο Χριστόφορος θέλει να αποδείξει στον Άγη πόσο τον αγαπάει και τι είναι διατεθειμένος να κάνει γι’ αυτόν. Παράλληλα όμωs ο Άγης δηλώνει: «Εγώ τη σκότωσα, λέει ψέματα ο πατέρας μου».

Κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς ήδη έχει βγει ένα πρώτο πόρισμα από τον ιατροδικαστή που δείχνει θάνατο από παθολογικά αίτια, ένα σημάδι στον λαιμό του Αποστόλη φέρνει τα πάνω-κάτω και στην οικογένεια Βασιλείου: «Τι είναι αυτό;», τον ρωτάει η Ολγα και ο Αποστόλης με το γνωστό του ύφος τής απαντάει: «Τι σε νοιάζει; Δεν έχούμε χωρίσει;» και η Ολγα τον κοιτάζει καχύποπτα: «Εσύ τη σκότωσες!», τον κατηγορεί, αναγκάζοντάς τον να την κλειδώσει μαζί με τον Πάρη στο σπίτι ώστε να μην μπορέσει να πάει στην αστυνομία: «θα μείνετε εδώ και δεν θα πάτε πουθενά, γιατί θα σας σκοτώσω και τους δύο», τους φοβερίζει.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!