Απειλή στον αέρα για τη ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη της οποίας η ζωή πραγματικά κινδύνευσε όταν έφτασαν πολύ κοντά οι φλόγες ενώ μετέδιδε ζωντανά από το πύρινο μέτωπο στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας, με αποτέλεσμα να νιώσει ότι κινδυνεύει η ίδια και το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους αφού στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ότι οι φλόγες καίνε μόλις λίγα μέτρα μακριά, ενώ η ρεπόρτερ και ο καμεραμάν μόλις αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρχίζουν να τρέχουν να γλιτώσουν.
Το καθήκον ήταν αυτό που «ανάγκασε» το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού να βρεθεί στο σημείο προκειμένου να καταγράψει την καταστροφική πορεία του πύρινου μετώπου.

Η Ελευθερία Σπυράκη όπως ήταν φυσικό σε τέτοιες στιγμές που σίγουρα δεν χωρούν ηρωισμοί, δεν έκρυψε τον πανικό της στον αέρα της ζωντανής μετάδοσης, παροτρύνοντας τον οπερατέρ, Παναγιώτη Λιανό, να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο.

«Πρέπει να απομακρυνθούμε, Μίνα! Μας κάνουν νόημα να απομακρυνθούμε. Η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια. Πάμε λίγο πιο γρήγορα, Πάνο! Παντού υπάρχουν φλόγες. Πάμε, πάμε, πάμε!», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος την ώρα που τρέχει να σωθεί από τη φωτιά.

OPEN: Η ώρα που η ρεπόρτερ αρχίζει να τρέχει από πανικό!

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η οικογένεια Δεμερτζή-Ιάσονας και Μαργέτα γίνονται εχθροί!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πλήγμα για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star