Ο Ντίνος και η Μιράντα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, βρίσκονται σε απόγνωση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν τρόπο για να ξαναφτιάξουν τον «Παράδεισο». Μια πλεκτάνη όμως που έχει στηθεί πολύ καλά θα αρχίσει να ξετυλίγεται και να φέρνει στο φως το αληθινό πρόσωπο και τις προσθέσεις τους για την καταστροφική πυρκαγιά.

Οπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, αυτός που θα εμφανιστεί σαν από μηχανής Θεός και θα βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί ο Παράδεισος, θα είναι ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο Σίμος είναι ανιψιός της Όλγας, ο γιος της αδελφής της, της  Δωροθέας, την οποία υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Δράκου.

Η Δωροθέα έρχεται στην Ελλάδα από την Αυστρία μαζί με τον γιο της τον Σίμο και τον πλούσιο άντρα της, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Νταλιάνης. Αμέσως δείχνουν ενδιαφέρον να επενδύσουν κάποια χρήματα στο να φτιαχτεί από την αρχή ο «Παράδεισος» και αυτή η λύση δείχνει να είναι η πιο συμφέρουσα για τον Ντίνο την οποία φυσικά δέχεται. Έτσι ο Σίμος πατάει το πόδι του στον «Παράδεισο» κι εκεί γνωρίζεται με την Αμαλία, την οποία αρχίζει να φλερτάρει βάζοντας σκοπό στη ζωή του να καταφέρει να την κάνει δική του. Αυτό όμως που κανείς δεν ξέρει είναι η σχέση που έχει ο Σίμος με τη Βικτώρια και την εμπλοκή του στην καταστροφή του «Παραδείσου». Γιατί ο Σίμος με τη Βικτώρια ήταν αυτοί που έβαλαν να κάψουν το κατάστημα, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Θα παρουσιάζει (και) το Fame Story σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό-Δεν θα είναι στο OPEN!

Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

Survivor All Star: Ο Λιανός «καρφώνει» τους δημοσιογράφους της παραγωγής-«Αυτό είναι αντισυναδελφικό»!