Η είδηση πως ο Πέτρος Καστρινός στο Μαύρο Ρόδο έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων της Πάτρας. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει το γεγονός ότι μαζί του βρισκόταν και μια καλόγρια. Ποια είναι και για ποιο λόγο ήταν μαζί του; Ετσι γύρω από το νοσοκομείο και το αστυνομικό τμήμα έχουν μαζευτεί δημοσιογράφοι που προσπαθούν να βρουν την Ελισάβετ για να τους μιλήσει.

Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών και τους φωνάζει να φύγουν μακριά από την Ελισάβετ και να μην την ενοχλούν. Κι ενώ εκείνος φυγαδεύει τη δόκιμη μοναχή, ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ μέχρι το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφθεί τον Πέτρο και τραβάει μια κοινή τους φωτογραφία η οποία αμέσως γίνεται viral ατο διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, την ώρα που στην Πάτρα ο Πέτρος χειρουργείται. Οταν ο νεαρός συνέρχεται, αμέσων ζητάει να δει την κοπέλα που αγαπάει. Τότε του λένε ότι έφυγε αλλά όταν βλέπει στο κινητό του τα δημοσιεύματα που τους αφορούν και την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά τις εκκλήσεις των γιατρών, εκείνος το σκάει με τη βοήθεια του Λουκά.

Η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι ανακουφίζει τις μοναχές, αλλά προβληματίζει την ηγουμένη, η οποία της ξεκαθαρίζει τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι.

Της ζητάει να σκεφτεί αν θέλει να παραμείνει στο μοναστήρι και να ακολουθησει το δρόμο του Θεού!

Ομως, οι δοκιμασίες της Ελισάβετ στο μοναστήρι δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Αυτό την οδηγεί στην απόφαση να εγκα-
ταλείψει το μοναστήρι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Την ίδια στιγμή μαζεύει τα πράγματά της να φύγει, ενώ ο Λευτέρης που το μαθαίνει είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! Η είδηση που γίνεται γνωστή από τον Λευτέρη, προκαλεί σοκ και απορία!

 Την ίδια ώρα, ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή και αποφασίζει να δουλέψει με τον Λευτέρη, ο οποίος του προτείνει να τον φιλοξενήσει. Τώρα ειδικά που ξέρει πως η Ελισάβετ θα γυρίσει, ελπίζει πως ο έρωτας των δύο νέων παιδιών θα ευδοκιμήσει και θα κλείσει οριστικά το θέμα «μοναστήρι». Οταν η Ελισάβετ πάει στο σπίτι της τον βλέπει εκεί και αναστατώνεται. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη και αυτή η νύχτα θα είναι καθοριστική και για τους δύο καθώς για πρώτη φορά θα κοιμηθούν μαζί! Μόνο που η Όλγα με τον Γεράσιμο δεν έχουν σκοπό να καταθέσουν έτσι εύκολα τα όπλα τους και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να του χωρίσουν.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 18/1: Ο λαός στηρίζει ζαχαροπλάστη δαγκωτό – Χαμός με την κλίκα των 3

Ο απόλυτος γρίφος: Ποιος θα είναι αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό;

Ενώπιος Ενωπίω: Αλλαγή ημέρας προβολής για την εκπομπή λόγω Survivor