Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο Ενώπιος Ενωπίω τον Αντώνη Κανάκη.

Ο κορυφαίος παρουσιαστής αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του «Ράδιο Αρβύλα», θυμάται το ξεκίνημά του από το πειρατικό ραδιόφωνο και εξηγεί γιατί αρνείται να «κατέβει» στην Αθήνα.

Ποιες στιγμές ξεχωρίζει από την πορεία του και πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του;

Τι λέει για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης και τι απαντά στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να μπει στην πολιτική.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 23:30 στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα

Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος

Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή

Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου

Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου – Γιώτα Δελέγκου – Δέσποινα Μανδρανή

Ενώπιος Ενωπίω: Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα τέλος: Αυτό ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Η παρέα από την Θεσσαλονίκη μαζί με συνεργάτες της εκπομπής του ΑΝΤ1 έκαναν έναρξη τραγουδώντας ένα ποτ πουρί από τεράστιες επιτυχίες προσαρμοσμένες στην σάτιρά τους.

Ωστόσο μαζί με την επιστροφή, επεφύλασσαν και μία… βόμβα αφού ο Αντώνης Κανάκης προανήγγειλε, πριν καλά καλά αρχίσει, το τέλος της εκπομπής!

«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

«Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου» συμπλήρωσε ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν.