Οι φωτογραφίες της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν ότι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και εκδιδόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Η Φιλαρέτη αρχίζει να βρίσκει στοιχεία από πρόσωπο που γνωρίζουν πολλά, για το πού κατέληξε ο εξαφανισμένος γιος της.

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν τα στοιχεία εναντίον της η Ευτυχία και ο Μανόλης.

Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει επιτέλους πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για το θάνατο του Διακοσάββα.

Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα, ενώ ο Βίκος έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου.

Παράλληλα, ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά, γεγονός που αντιλαμβάνεται η Γιάννα. Μετανιωμένη η Πολυξένη ζητά απ’ τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι και εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πού πήγαιναν τα χρήματα τα οποία έδινε για την ανατροφή του παιδιού της.

Την ίδια ώρα η Πολυξένη συναντά τον μητροπολίτη και τον πιέζει για το διαγωνισμό κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της, τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής, που αποδεικνύει την έκλυτη ζωή της. Ο δεσπότης στριμωγμένος για τα καλά βρίσκει το πρόσχημα να ακυρώσει το διαγωνισμό, ενώ μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δυσκόλη θέση.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το γύρισε πάλι ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1 – «κ. Μητσοτάκη το ακούτε; Σε ποια χώρα να φέρουμε παιδιά και τουρίστες;» (vid)

Το πρόβλημα με τους κόφτες που έχει ο Μίτσελ, που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Παγιδευμένοι: Μεγάλη ανατροπή-Το βίντεο από τη δολοφονία του Άγγελου λέει την αλήθεια!