Το μίσος που αρχικά ένιωθε για εκείνον μετατράπηκε σ’ έναν απρόβλεπτο έρωτα στο Μαύρο Ρόδο και όσο περνάει ο καιρός η σχέση μεταξύ τους «δένει» ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία, παρά τις προειδοποιήσεις της οικογένειάς της και κυρίως της Κύρας, συνεχίζει να είναι παθιασμένη με τον Βίκο, αλλά και εκείνος αρχίζει να αποκτά συναισθήματα για εκείνη.

Φυσικά οι συναντήσεις τους ολοένα και πυκνώνουν -με διάφορες αφορμές- κλείνοντας τα αυτιά τους σε όλους όσοι τους πάνε κόντρα. Μέχρι που και οι δύο παραδομένοι στο πάθος τους κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα, η Κύρα ζητάει τη βοήθεια της Θάλειας προκειμένου να σώσει την εγγονή της. Της λέει ότι ξέρει ότι ο Βίκος σκότωσε την κόρη της και θέλει να τον συλλάβουν γιατί τώρα είναι πολύ κοντά στην εγγονή της. Εκείνη την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι θα φροντίσει να πάνε όλα καλά.

Παράλληλα, ο Θέμης βλέποντας πως η Αλεξία συνεχώς λείπει από το σπίτι, αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να μάθει αν η κόρη του συναντιέται ακόμα με τον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει από τη γιαγιά της ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία πως ο Βίκος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της.

Την ίδια ώρα, η Θάλεια αποκαλύπτει στον Λουκά την αληθινή της ταυτότητα. Του λέει ότι είναι κρυφή αστυνομικός και προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Βίκο.

Κι ενώ το πάθος για Αλεξία και Βίκο φουντώνει περισσότερο κόντρα στους ανθρώπους τριγύρω τους, σύντομα μια ακόμα εξέλιξη μεταξύ τους θα αλλάξει τα δεδομένα. Κι αυτό είναι η απρόσμενη εγκυμοσύνη της κοπέλας από τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της. Πώς θα μπορέσει να κρύβει ένα τέτοιο μυστικό και για πόσος Ο Βίκος είναι και εκείνος σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη. Στο μεταξύ ο Θέμης δέχεται πρόταση από έναν άνθρωπο-κλειδί να του
δώσει πολλά χρήματα και παραπάνω εξουσία με την προϋπόθεση να σκοτώσει τον Βίκο. Και η πρόταση αυτή έρχεται τη στιγμή που ο Καστρινός μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της κόρης του με τον εχθρό του.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA