Ο Δημήτρης κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία και γίνεται δεκτή στη σειρά Παγιδευμένοι. Την ίδια ώρα η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας. Φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Γι’ αυτό παίρνει εκείνος τον φάκελο, γεγονός που την εξοργίζει. Στο μεταξύ το βίντεο που λαμβάνει η Αννα της «καίει τα χέρια». Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία του Αγγελου βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Αννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει… Αποφασίζει να μην πει τίποτα ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να δει πώς θα το χρησιμοποιήσει. Ομως ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως για μια ακόμη φορά του λέει ψέματα και κάτι του κρύβει κι αυτό τον συντρίβει. Την πιέζει να του πει, αλλά εκείνη κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα.
Ο Δημήτρης παίρνει το λάπτοπ της κρυφά και το πηγαίνει στον Ανδρέα. Όταν τα καταφέρνουν να σπάσουν τον κωδικό βάζουν να δουν το βίντεο «φωτιά».

Εμφανίζεται ο Αγγελος όπου λέει ότι οι εκπλήξεις συνεχίζονται και ότι δηλητηρίασε τον εαυτό του και έκανε ολόκληρο σχέδιο για να σκοτώσει τον εαυτό του. Οταν βγει από τη φυλακή θα είναι νεκρός και ο δολοφόνος θα είναι αυτός.

Φαντάζεται όπως λέει ότι τώρα ψάχνει την αλήθεια και είναι περίεργος να μάθει πόσο μακριά θα πάει η υπόθεση μετά τον θάνατό του. Μαντεύει ότι είναι χαλαρή όταν σκέφτεται πως είναι νεκρός αλλά και θυμωμένη γιατί δεν τιμωρήθηκε. Θέλει να ευχαριστήσει τη Θεία του για το βιβλίο και τη μαμά του για τα λεφτά των δολοφόνων, που είναι ουσιαστικά προσφορά του πατέρα του. Είναι περίεργο να ξέρει ότι θα πεθάνει. Δεν περίμενε να το κάνει αυτό στον εαυτό του, αλλά όπως λέει την έβγαλε από μπελά. Τώρα της άφησε μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα. Θα έρθει και θα τη βρει αλλά θα τη βοηθήσει ο εισαγγελέας.

Μόλις τελειώνει το βίντεο, Δημήτρης και Ανδρέας έχουν μείνει άφωνοι.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!