Ακόμα μία προσθήκη ρόλου έχουμε στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ 1, Ήλιος. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα, είχε μυστική σχέση με τη μητέρα της Λήδας, που έχει πιο φύγει από τη ζωή.

Η σχέση αυτή θα οδηγήσει τη Λήδα σε περίεργες σκέψεις και αναζητήσεις και θα ανατρέψει πολλά από όσα πίστευε. Τον ρόλο ερμηνεύει ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος στην αληθινή ζωή είναι ο πατέρας της Δρόσως από τις «Άγριες μέλισσες» Δανάης Μιχαλάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαία ονόματα, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Χορν, Μάνος Κατράκης, Θανάσης Βέγγος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νίκος Σταυρίδης, Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος αλλά και με το ζεύγος Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ.

μιχαλάκης

 

Ήλιος: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Εν τω µεταξύ η Αθηνά, σίγουρη ότι Στέφανος έχει εισβάλλει ξανά στη ζωή της µε άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DΝΑ. Όλοι αρνούνται. Και μάλιστα περισσότερο ο Αχιλλέας που θεωρεί ότι η εμμονή της θα καταστρέψει την καριέρα της, αλλά και τη σχέση τους. Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας της μικρής Αζίζα. Η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να ανακαλύψει την την ταυτότητα του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι τού Χρήστου ανησυχεί τον ίδιο και την Σοφία. Ο Μάνος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θα μένει µόνιμα στην Καβάλα. Η Μυρτώ, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ιάσονα, φτάνει µέχρι το σπίτι της Ελένης… Ο Νικήτας πέφτει τυχαία πάνω στον Κωνσταντίνο, τον μυστηριώδη παλιό γνώριμο της μητέρας της Λήδας…