Στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1 πρόκειται να υπάρξουν μεν αναχωρήσεις, όπως αυτή του Γιώργου Καραμίχου αλλά θα υπάρξουν και νέες είσοδοι. Η αποχώρηση του Καραμίχου τροποποιεί δραματουργικά τις εξελίξεις στη σειρ. Από την άλλη οι τρεις ηθοποιοί που προστίθενται, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κώστας Κάππας, Αντώνης Καρυστινός εμπλουτίζουν την ιστορία με νέες παραμέτρους,

Ο Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί από τη σειρά του ΑΝΤ1 για επαγγελματικούς λόγους: «Συνεχίζω μαθήματα στη σχολή της Στέλλα Άντλερ, οπότε κάθε τόσο θα πρέπει να πηγαίνω για ένα δίμηνο. Τόσο διαρκεί η κάθε εκπαιδευτική περίοδος εκεί, στο Λος Άντζελες.»

Τον Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μία παράσταση που σκηνοθετεί και παίζει. Είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη. Τον Απρίλιο θα έρθει και στην Ελλάδα. Μετά ο Γιώργος Καραμίχος έχει κλείσει δύο ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη. Όλα αυτά βέβαια, όπως ο ίδιος λέει, μπορεί να ανατραπούν λόγω συνθηκών.

Ήλιος: Οι νέες αφίξεις στη σειρά

Ο Αντώνης Καρυστινός θα αντικαταστήσει στην καρδιά της Αλίκης τον Δημήτρη Λαϊνά. Θα υποδυθεί ένα δικηγόρο που έχει περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή του και βρίσκεται σε πένθος. Οι δυο τους θα βρεθούν κοντά ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης υποδύεται τον Στάθη, έναν επιτυχημένο ψυχίατρο. Αυτός αναλαμβάνει με την προτροπή της Αθηνάς, να βοηθήσει τον Στέφανο στη φυλακή. Η ηρωίδα που περιμένει το παιδί του Στέφανο, πιστεύει ότι μπορεί να αντικαταστήσει στη ζωή της τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας, υποδύεται τον αδερφό του Νικήτα, τον Γιώργο ο οποίος μπαίνει στη ζωή της Λήδας και του ίδιου και ταράζει τις ισορροπίες του ζευγαριού. Είναι ο μεγάλος αδερφός. Το καλό παιδί της οικογένειας. Η αδελφική αγάπη δοκιμάζεται από αδυναμίες που δεν άλλαξαν με τα χρόνια και από τα ίδια ερωτήματα που μπαίνουν ξανά!