Η σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» ξεκίνησε από αυτή την εβδομάδα σε νέα ώρα. Η δραματική σειρά πλέον θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 21:00. Αναλυτικά όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Ήλιος: 8 Φεβρουαρίου

Η Λήδα είναι σίγουρη πως πίσω από τη διάρρηξη είναι ο Νικήτας και του ζητά εξηγήσεις. Ο  Τζαφάρ στέλνει ένα βίντεο στο Δημήτρη με την Αζίζα να παρακαλεί για βοήθεια. Η Αλίκη και ο Δημήτρης ξεχωρίζουν κάτι φωνές που ακούν από το βάθος. Αυτό τους δίνει ξανά ελπίδες πως μπορούν να τη βρουν. Η Αθηνά, μετά από έντονες πιέσεις των ανωτέρων της, βγάζει ένταλμα να ψάξουν για το στικάκι. Οι έρευνες θα γίνουν τόσο στο σπίτι της Αλίκης όσο και στη φάρμα. Ο Στέφανος είναι χαρούμενος γιατί θα πάει στις Αγροτικές Φυλακές. Όμως  η διάθεσή του αλλάζει. Αιτία το γεγονός  της σχέσης της Αθηνάς και του Αχιλλέα. Ο διευθυντής του λέει πως είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Ο Νικήτας θα βρεθεί απροετοίμαστος όταν ο Χρήστος φτάνει στο νοσοκομείο και του λέει ξεκάθαρα πως τον θεωρεί ύποπτο για την υπόθεση της διάρρηξης…

Το ευχάριστο κλίμα της γιορτής που έχει ετοιμάσει η Ελένη για την επιστροφή του πατέρα της από το νοσοκομείο ανατρέπεται από ένα αναπάντεχο και τραγικό γεγονός. Από την άλλη, ο Δημήτρης αρνείται να παραδώσει στην Αστυνομία το στικάκι. Τότε θα τεθεί  σε διαθεσιμότητα. Ωστόσο εκείνος δεν το βάζει κάτω.  Κάνει υπόγεια ό,τι μπορεί και προσπαθεί να εντοπίσει την Αζίζα με τη βοήθεια του Μιχάλη.

Ο Νικήτας έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον αδερφό του. Ο λόγος είναι γιατί ο Χρήστος ανακαλύπτει κάποια πράγματα για το Γιώργο. Κι ενώ η Αθηνά και ο Αχιλλέας μιλούν ο ένας στον άλλον για τα αισθήματά τους, ο Στέφανος καταστρώνει ένα νέο σατανικό σχέδιο. Ο Αχιλλέας πέφτει πρώτος στην παγίδα του…

Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη με τον πατέρα της και είναι συντετριμμένη…Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα. Στο μεταξύ ο Δημήτρης είναι σε δίλλημα αν πρέπει να συνεχίσει κρυφά την έρευνα για την Αζίζα. Δεν θέλει  να εκθέσει και τον Χρήστο.