Ο Στέφανος ομολογεί τα πάντα στα επόμενα επεισόδια του Ηλίου. Η Αθηνά είναι απελπισμένη μπροστά στις εξωφρενικές απαιτήσεις του Στέφανου… Η Ελένη δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα της, ο οποίος την άφησε όταν ήταν ακόμη παιδί. Ο Χρήστος και η Σοφία είναι μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη!

Δευτέρα 10/1

Η Αλίκη θα συλληφθεί μετά την επίθεση που έχει δεχτεί. Όμως αποκτά και έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα της κατά του εργοστασίου. Η σύγκρουση με τη δικηγόρο μεγαλώνει και τότε καταλαβαίνει!

Μία ανατροπή στην εξέλιξη της υγείας του Χάρη προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όλους. Ο Δημήτρης δημιουργεί μία ασυνήθιστη συμμαχία για  να πέσει στην παγίδα ο Στέφανος. Όμως ένα δίλημμα είναι μπροστά του.

Από την άλλη, ο Στέφανος ομολογεί τα πάντα για να πηγαίνει η Αθηνά να τον βλέπει κάθε μέρα! Ένας απελπισμένος κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου.

Στο μεταξύ στο προηγούμενο επεισόδιο η Αλίκη παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, θα πάρει μια παράτολμη απόφαση με άγνωστες γι’ αυτήν συνέπειες.

Ο Διοικητής κρατά όμηρο την Σοφία, προκειμένου η Αθηνά να υποκύψει στα σχέδια του Στέφανου… Κανείς τους δεν υποψιάζεται τις αληθινές προθέσεις του Διοικητή, μέχρι που μια νέα μαρτυρία έρχεται να τα ανατρέψει όλα…