Καταιγιστικέs είναι οι εξελίξειs στο δεύτερο κύκλο της πετυχημένηs σειράs του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούs ρυθμούs και, όπωs λένε αυτοί που γνωρίζουν από μέσα τα πράγματα, οι ανατροπές που θα δούμε επί οθόνηs τη νέα σεζόν θα είναι πολλέs.
Το φιλί που έδωσε ο Αλέξης στη Μυρτάλη στο φινάλε του πρώτου κύκλου αναμένεται να δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις στο ξεκίνημα του δεύτερου.

Κατ’ αρχάς, μετά από αυτή την εξέλιξη, η μητέρα εκείνου, η Μαργαρίτα, ανησυχεί ότι μπορεί να επηρεαστεί και πάλι η εύθραυστη ψυχολογία του και τον παρακαλεί να μείνει μακριά από την κοπέλα. Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά όταν μαθαίνει ότι η Μυρτάλη έχει έρθει πολύ κοντά με τον Χρήστο αντιδρά πολύ άσχημα. Πού Θα τον οδηγήσει, άραγε, η αρρωστημένη ζήλια του και ποια είναι τα πραγματικά αισθήματα εκείνης για τον Αλέξη;

 

Το σίγουρο είναι πως από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα μάθουμε και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γύρισε ο Χρήστος από την Αυστραλία, όπως και γιατί, ενώ αρχικά είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη, ξαφνικά της γύρισε την πλάτη. Οι αποκαλύψεις αυτές Θα δώσουν πολλές απαντήσεις και σε μια σειρά άλλων θεμάτων.

Δύσκολες στιγμές στη φυλακή Θα περάσει η Αθηνά, η οποία κατηγορείται για το φόνο του Δημήτρη. Η μόνη που Θα σταθεί βράχος στο πλευρό της είναι η Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα Θα πείσει και τον Λυκούργο να τη βοηθήσει για να αποδείξει την αθωότητά της. Τον απόλυτο εφιάλτη Θα ζήσουν και η Ευτυχία με την Άννα, όταν η αστυνομία θα βρει το πτώμα του Ανέστη. Κα παρόλο που οι υποψίες δεν θα στραφούν στην Ευτυχία, αφού κανείς δεν γνωρίζει ότι ο Ανέστης προσπάθησε να τη βιάσει εκείνη ανησυχεί ενώ παράλληλα βασανίζεται από τις τύψεις της.Η Άννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και τη συμβουλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία της, αφού μία λάθος κίνηση μπορεί να τις οδηγήσει και τις δύο στη φυλακή, καθώς εκείνη ήταν που τη βοήθησε να ξεφορτωθεί!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της σειράς