Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, είδαμε τον Κουράκο να συλλαμβάνει την Αθηνά για τη δολοφονία του Δημήτρη. Μάλιστα, δε φτάνει μόνο αυτό αλλά την ρεζιλεύει μπροστά σε όλους λέγοντας ότι δεν ήταν ο γιος της αλλά ο εραστής της!

Όπως είναι φυσικό όλοι μένουν εμβρόντητοι με την αποκάλυψη του αστυνόμου και ρίχνουν υποτιμητικά βλέμματα στην Αθηνά που βλέπει τη ζωή της να διαλύεται για κάτι που δεν έχει κάνει.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, κατάφερε να έρθει κοντά με την υπόλοιπη οικογένειά του και να κάνει τους πάντες να τη σέβονται και να την υπολογιζουν ως γυναίκα και ως μέτοχο της εταιρείας. Αυτά, βέβαια, άλλαξαν εντελώς ξαφνικά!

Ολοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και δη η Μαργαρίτα, που δεν ξέρει τι να κάνει. Στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA πρόκειται να δούμε τον αστυνόμο Κουράκο να κρατάει μία πιο σκληρή στάση απέναντι στην Αθηνά και να την πιέζει με κάθε τρόπο να ομολογήσει το έγκλημα, ώστε να ελαφρύνει την ποινή της. Αλλά μάταια.

Όπως θα δούμε ο Κουράκος στέλνει την Αθηνά στον ανανακριτή και στον εισαγγελέα για να δώσει κατάθεση και εκείνοι αποφασίζουν την προφυλάκισή της μέχρι τη δίκη. Το νέο πέφτει σαν βόμβα σε όλη την περιοχή και άλλοι τη στηρίζουν, αλλά άλλοι την καταδικάζουν και δεν πιστεύουν τα λεγόμενά της.

Η ξαδέλφη της, Μαργαρίτα, που γνωρίζει όλη την αλήθεια στην Γη της Ελιάς, προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητα της, αλλά και να βρει έναν καλό δικηγόρο στη δραματική σειρά του MEGA.

Ο Λυκούργος βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα για το αν πρέπει να αναλάβει ή όχι την υπεράσπισή της και ενημερώνει τον Ιάκωβο, ενώ η Μαργαρίτα επικοινωνεί με τη Μαρία και της αποκαλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες. Εκείνη, καταρρέει και Θέλει να πάει άμεσα στη Μάνη για να σταθεί δίπλα στην κόρη της. Ωστόσο, η Μαργαρίτα την αποτρέπει. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και από την πρώτη κιόλας ημέρα έρχεται αντιμέτωπη με μια μυστηριώδη γυναίκα! Στα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς θα δούμε τη δίκη να ξεκινάει, με την Αθηνά να βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών αρχών αλλά και των ανθρώπων που κάποτε την εκτιμούσαν και τώρα της έχουν γυρίσει την πλάτη!