Στην έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, τα γεγονότα που συμβαίνουν φέρνουν ανατροπές αλλά και ένταση!

Στο προηγούμενο επεισόδιο η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη. Η Ευτυχία αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα στον Κουράκο ύστερα από πίεση που δέχεται με τις ερωτήσεις του για τον φόνο του Ανέστη. Από την άλλη «καίνε» την Αθηνά οι καταθέσεις του Κουράκου αλλά και της Ηρούς στη δίκη που μόλις ξεκίνησε.

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της μετά τη δολοφονία της φίλης της, η Βιολέτα, ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Ωστόσο αυτή η συνάντηση θα βαφτεί με αίμα.

Η δολοφονία της Βιολέτας που γίνεται μπροστά στα μάτια του Λυκούργου κάνουν τον Κουράκο να αντιλαμβάνεται πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται! Σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Από την άλλη η Αγγελική σκορπίζει χαμόγελα στο σπίτι των Βρεττάκων και ο Μάνος, που έχει τρελαθεί μαζί της, αναλαμβάνει να τη συνοδεύσει την πρώτη της ημέρα στο σχολείο.

Στο μεταξύ ο Στάθης κάνει μία πρόταση στον Δημοσθένη. Του ζητά να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, αν και το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς.

Η θέση της Αθηνάς επιβαρύνεται αφού οι καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη επιβεβαιώνουν τα γεγονότα.

Η Ισμήνη εμμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο και εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει. Ασπασία και Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα. Την ίδια ώρα, η Αρετή δέχεται να συνεταιριστεί με τον Θανάση. Η Άννα μαθαίνει με ανακούφιση πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Ηρώ ζητά συνδιαλλαγή απο τον Ισίδωρο για την δίκη της Αθηνάς -Εν ψυχρώ εκτέλεση της Βιολέτας

Viral: Βουλευτής παίζει ποδόσφαιρο φορώντας σάρι! (pics)

Τα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντέλη θα αναστήσουν την τηλεθέαση του GNTM;