Η ζωή της Αθηνάς έχει γίνει κόλαση μέσα στη φυλακή στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ συνεχίζει να φωνάζει παντού ότι είναι αθώα. Την ίδια στιγμή, τόσο η μητέρα της όσο και η Μαργαρίτα με τον Λυκούργο κάνουν τα πάντα για να την αθωώσουν σε μια πολύ δύσκολη δίκη!

Η γυναίκα είναι καταρρακωμένη στη σειρά του MEGA, με έναν εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει. Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, η μόνη που της συμπαραστέκεται είναι η Βαγγελιώ. Την ενθαρρύνει, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Την ίδια στιγμή η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει έναν ψευδομάρτυρα, ο οποίος εμφανίζεται στη δίκη και καταθέτει ένα σωρό ψέματα, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ τη θέση της Αθηνάς, η οποία φωνάζει ότι όλα είναι ψέματα. Οι μόνοι που την πιστεύουν είναι ο Λυκούργος με τη Μαργαρίτα, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν άκρη για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη. Ο Λυκούργος δείχνει πολύ προβληματισμένος για το αν έχει χρησιμοποιηθεί το όπλο. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Την ίδια ώρα ένα ακόμη παράδοξο συμβαίνει. Ο Δημοσθένης εκφράζει την επιθυμία να εμφανιστεί στο δικαστήριο σαν μάρτυρας υπεράσπισης της Αθηνάς. Ο ίδιος πιστεύει στην αθωότητά της γνωρίζοντας πως ο Δημήτρης ήταν μπλεγμένος.

Ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει ότι ο Δημοσθένης έχει σχέδιο.
Το δικαστήριο συνεχίζεται και οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Λίγο αργότερα η ίδια επιστρέφει στο κελί καταρρακωμένη, ενώ το ηθικό της πέφτει συνεχώς αφού οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή μαρτύριο. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά. Η Αθηνά πέφτει αιμόφυρτη και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Γρήγορα σημαίνει συναγερμός μέσα στη φυλακή και αμέσωs τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει…

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Χαμός με ακατάλληλη αφίσα Εύας -Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα Στάθη με Ιουλία

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για θερμό τριήμερο – Αγγίζει τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Γλυκάνισος: Η Ελεάνα στήνει σχέδιο εξόντωσης του Στρατή για να τον εκδικηθεί