Ανατροπές και εντάσεις αλλά και σχέσεις που δοκιμάζονται έρχονται από σήμερα (19/9) κιόλας που κάνει πρεμιέρα η σειρά Η Γη της Ελιάς. Το MEGA, που φέτος επενδύει κι αυτό πολλά στη μυθοπλασία, υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά ενώ τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου όσο και η Βάνα Δημητρίου είναι δεδομένο ότι έχουν βάλει όλη τη… μαεστρία τους σε μία δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά, για να κρατήσουν τους τηλεθεατές!

Τι πρόκειται να συμβεί όμως στη μικρή κοινωνία της Μάνης στο έκτο επεισόδιο της σειράς;

Η Χάιδω ανησυχεί πολύ όταν τόσο ο Φίλιππος όσο και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους. Εκείνη τότε παίρνει την απόφαση να ειδοποιήσει αμέσως τον Λυκούργο.

Και όσο οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο τόσο μεγαλύτερη είναι η αγωνία τους. Μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, η Χάιδω παίρνει την απόφαση  να ζητήσει την βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιεί και τον Στάθη.

Στο μεταξύ η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη. Η Ευτυχία αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα στον Κουράκο ύστερα από πίεση που δέχεται με τις ερωτήσεις του για τον φόνο του Ανέστη. Από την άλλη «καίνε» την Αθηνά οι καταθέσεις του Κουράκου αλλά και της Ηρούς στη δίκη που μόλις ξεκίνησε.

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της μετά τη δολοφονία της φίλης της, η Βιολέτα, ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Ωστόσο αυτή η συνάντηση θα βαφτεί με αίμα.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Συνάντηση φωτιά Πάρη – Αμαλίας – Ο Χρηστίδης θέλει να κλείσει την υπόθεση του φόνου

Viral: Κύπριος τραγουδάει Αργυρό σε καμήλες και αυτές χορεύουν

Σάκης Αρσενίου: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του