Το GNTM 5 και η απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά, μας καλωσόρισαν στη σημερινή πρεμιέρα με αλλαγές στο όλο concept του διαγωνισμού μόδας του Star. Κανείς βέβαια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τα νούμερα θα είναι εξίσου… τρυφερά όπως και οι κριτές!

Πού άραγε έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο κανάλι προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τον ανταγωνισμό και την μυθοπλασία που περισσότερο φέτος παρά ποτέ, φαίνεται να επιστρέφει για να μείνει;

Ελπίζουμε να μην περιμένουν και πολλά από τα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή.

To 25χρονο μοντέλο είναι διάσημo για τα ενωμένα, πυκνά φρύδια του αλλά καλύτερα θα τη γνωρίσουμε μέσα από τον ρόλο του κριτή στον νέο κύκλο του GNTM5.

Η ίδια κατάγεται από την Κύπρο. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της, όπου σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Τότε άρχισε να έχει και την πρώτη της επαφή με το modelling. Η ίδια ξεκίνησε να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brands αλλά έγινε κυρίως γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media.

Τα έντονα χαρακτηριστικά της, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς. Ωστόσο είναι ικανή αυτή η «ιδιαιτερότητα» όπως η ίδια θέλει να προβάλλει, να φέρουν πίσω στο κανάλι την αίγλη που είχε στα πρώτα χρόνια προβολής του διαγωνισμού;

Κατά πόσο η Βίκυ Καγιά μπορεί να στηρίξει το ριάλιτι μόδας μόνο με την παρουσία της; Γιατί αφενός δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Αφετέρου, οι τελευταίες δηλώσεις της Βίκυς για προηγούμενους συνεργάτες της αλλά και οι δηλώσεις των πρώην για την ίδια, ίσως τελικά γυρίσουν «μπούμερανγκ» και κάνουν τους τηλεθεατές να διατηρούν τις… επιφυλάξείς τους για τον χαρακτήρα του πρώην τοπ μοντέλου.

Και τέλος αλλά με μεγάλη σημασία, είναι το Love Island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ από την ερχόμενη Δευτέρα. Σε περίπτωση «πτώσης» της Βίκυς ποιο θα είναι το plan B;

Μένει να περιμένουμε!

Όλες οι ειδήσεις

Η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM χωρίς ενωμένα φρύδια (φωτογραφίες)

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ανακαλύπτουν την κρυφή ζωή της Μυρτώς

Από την αρχή της εκπομπής πλέον η Δούκισσα Νομικού για να ανέβουν τα νούμερα στο Πρωινό