Εκείνη έζησε ένα μεγάλο έρωτα στη Γη της Ελιάς με τον Στέφανο που όμως έληξε άδοξα. Επειτα, υπέκυψε στο φλερτ του Νικήτα, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια! Η Μυρτάλη (Αφροδίτη – Λιάντου) γέμισε εφιάλτες, ενώ ο ένοχος του φόνου δεν βρέθηκε ποτέ στη σειρά του MEGA… Για όσους όμως γνωρίζουν καλά την εμμονή που έχει ο Αλέξης (Αλέξανδρος Σκουρλέτης) μαζί της, αυτός παραμένει ο νούμερο ένα ύποπτος.

Η Μαργαρίτα, που γνωρίζει το μέγεθος της αρρώστιας που κουβαλάει ο γιος της, προσπάθησε να τον κρατήσει μακριά από τη Μυρτάλη, όμως εκείνος συνέχισε να την πολιορκεί. Με πιο ήπιο τρόπο αυτήν τη φορά, προσπαθώντας να κερδίσει  την εμπιστοσύνη της, … καταφερε σιγά σιγά να έρθει πιο κοντά της. Εκείνη, βέβαια, για την ώρα απλώς τον ανέχεται. “Εχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά της, όμως δεν μπορεί να αρνηθεί την έλξη που νιώθει για τον Χρήστο (Βασίλης Μίχας), τον ανιψιό του Λυκούργου, ο οποίος ήρθε πρόσφατα από τον Καναδά.

Γοητευτικός αλλά μυστηριώδης, αγόρασε την ταβέρνα της Ελένης και δείχνει έτοιμος να χτίσει μια νέα ζωή στη Μάνη . Η Μυρτάλη τού έχει τραβήξει την προσοχή και οι δυο τους σύντομα γίνονται ζευγάρι. Παρ’ όλα αυτά, κανείς τους δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματά του, γι’ αυτό και δεν αφήνονται… Μάλιστα, εκείνη βλέπει συχνά στα όνειρά της τον Αλέξη, με τρόπο που εκπλήσσει και την ίδια. Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπος αυτός έχει τρυπώσει στο μυαλό και στην καρδιά της. “Ενα καυτό φιλί που της δίνει γίνεται αφορμή για να βγουν τα αληθινά της συναισθήματα στην επιφάνεια στη Γη της Ελιάς και να προκύψει έτσι το τρομερό δίλημμα που θα τη βασανίσει στα επεισόδια της νέας σεζόν. Με ποιον θέλει να είναι πραγματικά; ; Με τον Αλέξη ή τον Χρήστο; Και ποιοι κίνδυνοι συνοδεύουν την επιλογή της;