Η Νίκη Παλληκαράκη δίνει το μεγαλύτερο spoiler για τη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς όπου υποδύθηκε την Φανή. Πρόκειται για την γυναίκα που υιοθέτησε την μικρή Αγγελική αλλά έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό TV24 για το ρόλο της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και αποκάλυψε και ένα μεγάλο… μυστικό!

«Ηταν μεγάλο δώρο αυτό που μου έγινε για τη σειρά αυτή. Και είναι και πολύ τιμητικό να σε καλούν να παίξειs σε μια σειρά που ήδη είναι επιτυχία. Αλλιώs είμαστε όταν ξεκινάμε κάτι όλοι μαζί και έχουμε την αγωνία για το πώ θα πάει και αλλιώs όταν μπαίνειs σε μια σειρά που σκίζει, που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό».

«Δυστυχώs, εγώ το γνώριζα από την αρχή ότι έπρεπε να φύγω. Και στενοχωρήθηκα γιατί η συνεργασία με όλους ήταν πολύ καλή. Ο Αντρέαs Γεωργίου είναι έναs ταλαντούχος άνθρωποs που δεν σταματά να δημιουργεί. Ευφυήs και δουλευταράς, είναι ένα υπέροχο πλάσμα».

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει η Φανή;

«Ακριβώs αυτό! Νομίζω πως η μεγάλη αγάπη γι αυτο το παιδί θα είναι και ο βασικό λόγος που Θα την κάνει να επιστρέψει» τονίζει η Νίκη Παλληκαράκη.

«Θα βοηθήσει να πέσει στα σωστά χέρια με τον τρόπο της. Ωστόσο μόνο η Βάνα Δημητρίου, η σεναριογράφοs,  ξέρει τη συνέχεια της σειράς» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Φανή είχε δείξει πόσο αυστηρή είναι σε ό,τι αφορά το παιδί της και προφανώς θα το προστατεύσει με νύχια και με δόντια έτσι ώστε να μην πονέσει ποτέ!

Ωστόσο η Φανή μαλάκωσε όταν γνώρισε τον Ισίδωρο που μοιάζει να είναι ένας άνθρωπος ευγενής ο οποίος πραγματικά θέλει να γνωρίσει την εγγονή του. Ωστόσο η ίδια προσπαθεί να προφυλαχθεί και να προφυλάξει και το παιδί!

Η μικρή Αγγελική έχει ξετρελάνει όχι μόνο τον Ισίδωρο όσο και τον Μάνο, με την εξυπνάδα και την ομορφιά της!

Όμως δυστυχώς η χαρά της Φανής δεν μέλει να κρατήσει για πολύ! Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να δουν την Αγγελική. Όταν φτάνουν, η Φανή βρίσκεται στη δουλειά και έτσι την περιμένουν στο σπίτι της μαζί με τη μικρή.

Γυρίζοντας όμως από το γραφείο η Φανή θα έχει ένα τραγικό δυστύχημα. Θα ανοίξει το κινητό της για να δει ένα μήνυμα και κάπως έτσι θα τρακάρει και θα χάσει τη ζωή της. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος διαλύονται και θέλουν να δουν τι θα κάνουν με το μέλλον της Αγγελικής.