Μια άλλη σειρά που βρισκόταν ένα βήμα πριν από τον ΑLΡΗΑ, τελικά… άλλαξε κατεύθυνση και πήγε σε άλλο κανάλι δηλαδή στο Star. 0 λόγος για τη «Νήσο», την τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας, η οποία «κλείδωσε» στο κανάλι της Κηφισιάς, αφού αποφασίστηκε ότι στο δικό του πρόγραμμα «χωράει» πολύ καλύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε μία ευρεία σύσκεψη στελεχών και σε αυτή πάρθηκε μία απόφαση για μία νέα φιλόδοξη σειρά που ετοιμάζεται. Αναφερόμαστε στην ταινία «NHSOS», που πρόκειται να μεταφερθεί στην τηλεόραση, σε σενάριο των ‘Ελενας Σολωμού — Κωστή Παπαδόπούλου και υπό τη σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Αγγελόπουλου, με ένα αξι-όλογο καστ ηθοποιών να πρωταγωνιστεί. Αν και η συγκεκριμένη σειρά προοριζόταν για τον ALPHA, τελικά, αποφασίστηκε να μετακομίσει στο Star. Επιπλέον, την παραγωγή πρόκειται να αναλάβει η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Η ιστορία, όπως και στην ταινία, διαδραματίζεται στη Σίφνο και έχει στο επίκεντρο τη διαθήκη του προύχοντα του νησιού, του Θεμιστοκλή Δίκαιου. Εκείνος αφήνει την περιουσία του στις «εξουσίες» του τόπου, δηλαδή στον δάσκαλο, στον διευθυντή της Αστυνομίας, στον πρόεδρο της κοινότητας και στον παπά, με τον όρο ο καθένας να διαβάσει δημοσίως ένα γράμμα του Δίκαιου που κανείς δεν ξέρει τι περιέχει…

Ο ALPHA και το Star, από τη στιγμή που άρχισαν να ανήκουν στην ίδια ιδιοκτησία, έχουν χαράξει μία κοινή πορεία στρατηγικής προγράμματος, με σκοπό να προστατεύσουν τις εκπομπές τους αλλά και να σταθούν στο ύψος του ανταγωνισμού, που χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και σκληρότερος.