Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς Νέμεσις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της, τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE Τ\/. Αυτός ο κύκλος θα είναι γεμάτος με πρόσωπα-έκπληξη !

Στον κύκλο αυτό συμμετέχει και η Μαίρη Χρονοπούλου. Χωρίς να αποκαλύψει πολλά για το ρόλο της, ο σκηνοθέτης τόνισε ότι υποδύεται μια ισχυρή γυναίκα του υποκόσμου, που στο παρελθόν είχε δώσει τα ηνία στους νεότερους και τώρα αυτοί καλούνται να της λογοδοτήσουν γιατί τα πράγματα πήγαν στραβά. «Είναι τεράστια χαρά και τιμή να την εχουμε μαζί μας. Είναι μια γυναίκα που μεγαλώσαμε με τις ταινίες της, από τα μιούζικαλ και τις κωμωδίες μέχρι τα “Κόκκινα Φανάρια» «Μόνο χαρά και δέος νιώθουμε για τη συμμετοχή της», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας. “Οσο για το ρόλο του Stan είπε: «Κάνει ένα μικρό πέρασμα. Στόχος μας πάντα ήταν ο νέος κύκλος να είναι καλύτερος από τους προηγούμενους, διαφορετικά δεν Θα είχαμε λόγο να τον κάνουμε.

Με δεδομένο αυτό λοιπόν και επειδή ειναι η ολοκλήρωση ενός σύμπαντος’ το εδαμε και λίγο με την καλή έννοια να ως μια γιορτή, να έρθουν φίλοι και να κάνουν ένα πέρασμα .Το ταξίδι με τον Stan ξεκίνησε από το ότι υπάρχει μια σκηνή όπου τρεις νεαροί σε ένα χωριό στην επαρχία ξεφαντώνoυν χορεύοντας ένα ωραίο τσιφτετέλι. “Οταν όμως μπήκα στη διαδικασία να βρω τα τσιφτετέλια, ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα λόγω των δικαιωμάτων. Οπότε, έγραψα ένα τραγούδι, στίχους και μουσική, ο Stan δέχτηκε να το ερμηνεύσει και Θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik. Του ζήτησα να κάνει και ένα πέρασμα και έτσι έγινε. Είναι ένας εξαιρετικός ερμηνευτής ούτως ή άλλως και Θα το δείτε όταν έρθει η ώρα.