Κι ενώ ο Ιάκωβος ξεκινά να αποχαιρετά στη Γη της Ελιάς προκειμένου να φύγει για την Ισπανία, η Εύα θέλει να χτίσει στο Πόρτο Κάγιο αλλά δε θέλει καμία σχέση με τον Στάθη. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA.

27/06/2022

Η Αρετή, μετά την αποχώρηση του Στέφανου, μεγαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί αλλά κλάματα. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθήνα, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη.

Ο Ιάκωβος ξεκίνα τους αποχαιρετισμούς, καθώς η μέρα της αποχώρησης του έχει φτάσει και ο Λυκούργος είναι απαρηγόρητος. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη.

28/06/2022

Οι ετοιμασίες για το γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και την βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την Μυρτάλη, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη κι εκείνη του αποκαλύπτει ότι η Μαρία μεσολάβησε για την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής πριν από έξι χρόνια.

29/06/2022

Ο Στάθης, αμήχανος, ρώτα τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. Η Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν.Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μία νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Η Γη Της Ελιάς 30/06/2022

Η μεγάλη μέρα του γάμου ξημερώνει. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.
Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους, προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα.

Γη της Ελιάς: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου