Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο της Βασιλικήs και του Φίλιππου θα κυλήσει ήρεμα στη Γη της Ελιάς. Η Χάιδω, η Αννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχοs τηs Βασιλικήs, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίεs βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο Στάθηs και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη τηs επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. 0 Φίλιπποs περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμέs ευτυχίαs, καθώs ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τουs. Οταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Ολοι είναι χαρούμενοι, εκτόs από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία και έχει να κάνει με τη σύλληψη τηs σπείρας των ναρκωτικών. Ωστόσο έχει αναλάβει παράλληλη δράση και ο Δημοσθένηs, ο οποίος δεν ανέχεται παιχνίδια πίσω από την πλάτη του.

Η Γη της Ελιάς: Νεκροί Ανέστης-Δημήτρης!

Το συμβόλαιο Θανάτου εκτελείται τόσο για τον Δημήτρη όσο και για τον Ανέστη. Είναι και οι δύο νεκροί, γεγονόs που θα ταράξει και Θα εξοργίσει τον Γιώργη που ήταν έτοιμος να ξεσκεπάσει όλη την εγκληματική τους δράση. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για πολλούs όμωs. Ο Κωνσταντίνοs παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει ποτέ και να ξεφύγει από την παράνομη δράση. Ο Δημοσθένηs, εκτόs από τα λόγια και με τα έργα του, του δείχνει ότι δεν αστειεύεται. Την ίδια στιγμή η Αθηνά θα πρέπει να δείξει ότι θρηνεί τον γιο τηs, ενώ στην πραγματικότητα έχει απαλλαχτεί μια και καλή από αυτόν τον βραχνά και από τον φόβο να αποκαλυφθούν όλα. Μόνο η Αναστασία δείχνει να πονάει πραγματικά για τον θάνατο αυτών των δύο και περισσότερο για τον Ανέστη.

Ολα αυτά Θα μαθευτούν στη σειρά του MEGA μετά το γλέντι του γάμου. Οσο για τον Ιάκωβο, πεθαίνει, ενώ η οικογένεια Βρεττάκου βυθίζεται στο πένθοs και μια νέα ιστορία μπαίνει για ν’ αναπτυχθεί στον νέο κύκλο. Η οικογένεια και κυρίωs ο Ισίδωροs με τον Μάνο και την Αντιγόνη, προσπαθούν να πάρουν τη μικρή Αγγελική κοντά τους, καθώs το παιδί μετά τον θάνατο τηs Φανήs καταλήγει σε ίδρυμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο όμως, καθώs η Αγγελική είχε δοθεί με παράνομη υιοθεσία και κανείs δεν μπορεί να το αποδείξει. Εδώ Θα παίξει μεγάλο ρόλο και η Μαρία, που φυσικά Θα αποφασίσει να μιλήσει με όποιο κόστος απέναντι στην κόρη τηs.

Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό trailer