Όπως έχουμε δει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, τόσο η Αριάδνη όσο και ο Χρήστος, παρά τις προσπάθειεsς που έχουν κάνει, δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Κι ενώ οι τύψεις τους βασανίζουν, δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν στο έντονο ερωτικό τους πάθος. Κι έτσι συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά και να ζουν τον παράνομο αυτό έρωτά τους, που δείχνει όλο και να φουντώνει.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος δεν δίνει καμία αφορμή στην Αφροδίτη, η οποία δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Οι μόνοι που γνωρίζουν είναι η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο κι αυτό επειδή τους είχε πει ο Χρήστος ότι είναι ερωτευμένος με άλλη.

Όπως όμως θα δούμε στα καινούρια επεισόδια της νέας χρονιάς, επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, αυτός που το μαθαίνει είναι ο Στάθης, ο οποίος γίνεται έξαλλος με την Αριάδνη. Πατέρας και κόρη φτάνουν σε μια τεράστια σύγκρουση, καθώς ο Στάθης δεν ανέχεται τέτοιου είδους καταστάσεις. Έτσι βάζει μπροστά την Αριάδνη και της λέει ότι τον ντρόπιασε και δε θέλει να έχουν καμία σχέση! Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τη διώξει!

Η ίδια για να δικαιολογηθεί λέει ότι είναι ερωτευμένη κι εκείνος γίνεται ακόμα πιο έξαλλος!

Η Αριάδνη με κατεβασμένο το κεφάλι ακούει τις φωνές του Στάθη, ο οποίος τη διώχνει από το σπίτι.

Φυσικά ο Στάθης μιλάει για όλα αυτά στην Ιουλία, η οποία μόλις το ακούει τρελαίνεται! Του λέει ότι τώρα μπορεί να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Στάθης συνεχίζει να υποστηρίζει τις πράξεις του!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ