Η παράνομη σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αποκαλύπτεται στο στενό οικογενειακό του κύκλο. Η μόνη που δε γνωρίζει είναι η Αφροδίτη και μάλιστα όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μη φτάσει στ’ αυτιά της τίποτα.

Ο Λυκούργος από την αρχή είχε πιάσει αυτόν τον ερωτισμό που εξέπεμπαν τα βλέμματά τους και μάλιστα είχε επιστήσει την προσοχή στον Χρήστο να μην πάρει στη δουλειά την Αριάδνη.  Στην πορεία οι υποψίες του εντάθηκαν, όταν ο Στάθης του αποκάλυψε ότι η Αριάδνη είναι ερωτευμένη, αλλά για λίγο καθησύχασε όταν του έκανε λόγο για τις υποψίες του για τον Ορέστη. Ολα αυτά όμως αλλάζουν δραματικά. Τόσο ο Στάθης όσο και ο Λυκούργος μαθαίνουν για την παράνομη ερωτική σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη και γίνονται έξαλλοι. Ο Λυκούργος φωνάζει τον Χρήστο λέγοντας ότι έμαθε ότι τραβιέται με την Αριάδνη και του ζητάει να του πει ότι είναι ψέματα.

Όμως εκείνος ομολογεί και κατεβάζει το κεφάλι. Ο Λυκούργος παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό. Του φωνάζει και ο Χρήστος δεν προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Του λέει ότι την αγαπάει την Αφροδίτη είναι εξαιρετική κοπέλα αλλά  ερωτεύτηκε την Αριάδνη! Έτσι δείχνουν και οι δύο να είναι σε απόγνωση.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει