Μια συγγένεια που ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος γνωρίζει στη σειρά Η Μάγισσα. Οπως έχουμε ήδη δει, ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια του πατέρα τού Σπήλιου είχε βρει κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της. Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισσα του ζήτησε. Στα νέα επεισόδια της χρονιάς Θα δούμε σε flashback πώς η Κυπριανή τελικά κατάφερε και εντόπισε την Αναχίτ και την τιμώρησε με το να την κάψει όταν έμαθε πως κουβαλάει το νόθο παιδί του άντρα της.

Εντωμεταξύ η Δαμιανή βάζει συνεχώς λόγια στον Μιχαήλ για τον γιο του. Όπως θα δούμε εκείνος θα ζητήσει πίσω την αρχηγία της οικογένειας μόνο που ο Μάρκος αρνείται και τότε ξεσπάει μεγάλη κόντρα με τον πύργο να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα.

Από την άλλη, ο Αντρέι καταφέρνει να σώσει τη Θεοφανώ από τη μανία των κατοίκων της Μάνης και κυρίως των Τριβολαίων που τη θεωρούν μάγισσα. Εκείνος τη γυρίζει πίσω στον πύργο και ο Μάρκος από τη μία χαίρεται από την άλλη νιώθει και πάλι ζήλεια.

Μετά από αυτό, Αντρέι και Θεοφανώ έρχονται πιο κοντά και ο ένας ανοίγει την καρδιά του στον άλλο. Η κοπέλα νιώθει ασφαλής κοντά του την ώρα που έχει πληγωθεί από τον Μάρκο. Σύντομα θα δει και εκείνη τον Αντρέι με άλλο μάτι και εντελώς απρόσμενα θα γεννηθεί ένας έρωτας μεταξύ τους.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει