Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί, αρχίζει να φουντώνει στο χωριό στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Έτσι, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία κρατάαποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους. Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα της προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο, για να ξεσκάσει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική.

Στο μεταξύ, ο έρωτας του γιου του Καπερνάρου, του Κίμωνα και της αστυνομικού Δήμητρας φουντώνει. Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα πού βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί. Ωστόσο ο Δημοσθένηs, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή.

Ο Δημοσθένης  ήθελε να ρίξει δίπλα στον γιο του τη Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα. Εκτότε όμως από αυτό, ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά-σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του. Ετσι το ερωτικό «μπέρδεμα» του γιου του με μια αστυνομικό τού χάλασε όλα όσα σχεδίαζε. Ωστόσο, ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια, μέχρι την στιγμή που ο Κίμων του ρίχνει τη βόμβα! Τους ανακοινώνει ότι αποφάσισε να την παντρευτεί!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!