Ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Μελίνα Κόντη, ή αλλιώς ο Κίμωνας και η Δήμητρα από τη σειρά Η Γη της Ελιάς, μίλησαν για τον έρωτά τους στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και την Χρύσα Παχούμη.

Οι δύο πολυτάλαντοι νέοι μίλησαν για όσα τους έφεραν κοντά στη σειρά, τους ρόλους τους και τις εξελίξεις στη σειρά της Βάνας Δημητρίου.

Όπως λέει η Μελίνα, ο Δημοσθένης δε θα δει με καλό μάτι αυτή τη σχέση. Ωστόσο εκείνη δε γνωρίζει ότι ο Δημοσθένης είναι ένας στυγνός εγκληματίας, επομένως αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη στα χέρια του Κίμωνα.

Οι κίνδυνοι καραδοκούν εν αγνοία του ζευγαριού καθώς η Δήμητρα κυνηγά την τοπική μαφία ενώ ο Κίμωνας είναι ο γιος του μεγαλύτερου μαφιόζου της περιοχής, του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Ωστόσο ο νεαρός είναι άσπιλος και αμόλυντος αφού δεν έζησε αυτή τη ζωή αλλά είναι θέμα χρόνου η μοίρα να τον οδηγήσει εκεί και αυτό που θα βιώσει αναγκαστικά, θα του ανατρέψει όλη τη ζωή.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο Κίμωνας όμως, αντιδρά πάντα όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αυταρχικές πράξεις του πατέρα του, του οποίου η επιθυμία ήταν να πάει ο γιος του στη Μάνη λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών.

Δυστυχώς όμως η μοίρα αλλά και ο Δημοσθένης Καπερνάρος, θα τα φέρουν έτσι που ο νεαρός θα έχει κάποια εμπλοκή με τις παρανομίες του πατέρα του!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

https://youtu.be/vCERSHmTnEk

Όλες οι ειδήσεις

Αλήθειες με τη Ζήνα: «Τέλος» απο το STAR αυτές τις μέρες – Αυτός είναι ο λόγος

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;