Ο Μάρκος, από την ημέρα που πληροφορήθηκε τη δολοφονία του Βασίλη Μερκίνη στα Τρία Μίλια, φάνηκε ιδιαίτερα αποφασισμένος να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ αυτή την ενέργεια – και όχι μόνο. Ετσι, δεν δίστασε στιγμή να μπλέξει στις βρόμικες δουλειές του τον πρώην δήμαρχο της Δρακονήσου, τον Τίμο, αλλά και τη σύζυγό του, τη Δέσποινα. Ο αδίστακτος άντρας ζητάει επιτακτικά από τον Τίμο να παραστήσει στη Σύλβια τον ερωτευμένο, προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες για το «Μάτι». Δηλαδή για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το κύκλωμα με το οποίο συνεργάζεται ο Στέφανος και ίσως σκότωσε τον Βασίλη.

Από τότε, ο Μάρκος περιμένει τον Τίμο και τη Δέσποινα να καταστρώσουν το κατάλληλο σχέδιο και να το βάλουν σε εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εντοπίσει κι άλλους συνδετικούς κρίκους με τη Σύλβια ή με το «Μάτι». Κάποια στιγμή, όμως, ο Μάρκος δέχεται ένα τηλεφώνημα από το ζευγάρι, το οποίο του ζητάει να απομακρυνθεί άμεσα από τη ζωή του. Εκείνος αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιό του έχει πάρει απρόσμενη τροπή και δεν αργεί να το επιβεβαιώσει όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη άντρα. Ο τελευταίος τραβάει το όπλο του και τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Ο Μάρκος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος νεκρός, ενώ ο δολοφόνος του εξαφανίζεται για να μην προλάβει να τον δει κανένας.

Ο Τίμος, αφότου ο Μάρκος πλήρωσε την εγγύησή του και αφέθηκε ελεύθερος, κινεί γη και ουρανό για να βρει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του για όσα τον κατηγορούν. Στο πλευρό του έχει τη σύζυγό του, τη Δέσποινα, καθώς και τον Ευθύμη, που έχει εύκολη πρόσβαση σε ό,τι αφορά την τεχνολογία. Ο πρώην δήμαρχος του νησιού, η σύζυγός του και ο Ευθύμης εκμεταλλεύονται την ιδέα που πρότεινε ο Μάρκος, αλλά προς δικό τους όφελος. Παγιδεύουν τη Σύλβια, τη γυναίκα που πλαστογράφησε σημαντικά έγγραφα και οδήγησαν τον πρώτο στη φυλακή. Σύντομα, λοιπόν, ο Τίμος συναντιέται με τη Σύλβια στο σπίτι της και δεν κρύβει την έλξη που νιώθει για αυτήν. Τη φιλά παθιασμένα και εκείνη ανταποκρίνεται. Κάποια στιγμή, μάλιστα, εκμεταλλεύεται την απουσία της και εγκαθιστά στον υπολογιστή της ένα πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει να βρει τα στοιχεία που χρειάζεται για να αποδείξει την αθωότητά του. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης, από το δικό του σπίτι και με τη βοήθεια του προγράμματος που έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή της Σύλβιας, βρίσκει πολλά από τα στοιχεία που πράγματι αθωώνουν τον Τίμο. Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος επισκέπτεται εκ νέου τη Σύλβια και της αποκαλύπτει την παγίδα που της έστησε, δίνοντάς της ένα εισιτήριο για να φύγει στο εξωτερικό. Εκείνη, συντετριμμένη, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη Δρακόνησο.’Υστερα, ο πρώην δήμαρχος καταθέτει τα στοιχεία στην Αστυνομία και περιμένει επίσημα την αθώωσή του.

 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Γεράσιμος μαζί-Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Αρετή!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα