ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023- Η ΕΡΤ 1, ήθελε διακαώς να αξιοποιήσει περαιτέρω τον δημοφιλή ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, πέρα από την ψυχολογική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», στην οποία πρωταγωνιστεί, ήθελαν να αναλάβει την παρουσίαση της εορταστικής εκπομπής με την οποία θα γίνει η αλλαγή του χρόνου.

Γρήγορα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και βρέθηκε και ο τίτλος της εκπομπής, όπως και οι λαμπεροί καλεσμένοι που Θα δώσουν το «παρών». Η εκπομπή, Θα προβληθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 22.00 και Θα φέρει τον τίτλο «Ενα, δύο τρία… έρχεται το ’23». O Σπύρος Παπαδόπουλος θα πλαισιώνεται από αυτά τα πρόσωπα: τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Χρήστο Νικολόπουλο. Καλεσμένοι τους είναι οι Γιώργος Κουβαράς, Φώτης Σεργουλόπουλος, Τζένη Μελιτά, Ρένα Μόρφη, Ζωή Κρονάκη, Δημήτρης Γιαγτζόγλου, Γιώργος Καραμίχος, Τάκπς Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης.

Επίσης, το «παρών» πρόκειται να δώσουν και πρωταγωνιστές από τις σειρές «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Το βραχιόλι της φωτιάς», «Τα νούμερα», «Μια νύχτα του Αυγούστου», «Η πτώση» και «Φλόγα και άνεμος». Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχε πει: «Για μένα ο κύκλος του “Στην υγεία μας” έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα! Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία… Είμαι τόσο εγωιστής, που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι, δεν θα το κάνω».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και είπα για το “Στην υγειά μας” ότι “τώρα τελειώνω”. O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα “φτάνει, μέχρι εδώ”. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πώς γίνεται η εκπομπή».

Όλες οι ειδήσεις

Χριστούγεννα στο Σπίτι με το MEGA-Με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο

Ποια top ελληνική ομάδα κοιτάζει Μεξικανό στόπερ 3 εκατομμυρίων

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα εκδίκησης-Αυτός τους απαγάγει!