Παρά το σκοτεινό παρελθόν τους, η Μυρτάλη και ο Αλέξης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, προσπαθούν να έχουν μια φαινομενικό φυσιολογική σχέση. Ωστόσο ο ψυχολογικά ασταθής Αλέξης δεν μπορεί να περιορίσει τη ζήλια του.

Δεν θέλει κανένας άντρας να πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας ακόμα και για τον Δημοσθένη και τον Κίμωνα, εξοργίζοντάς την. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης βγαίνει εκτός έλεγχου όταν διαπιστώνει ότι ένας άντρας μπήκε ξαφνικά στη ζωή της μητέρας του, με την οποία έχει σχέση εξάρτησης.

Καθώς η Μαργαρίτα έρχεται όλο και πιο κοντά στον Γεράσιμο, ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά έντονα στη σχέση τους, δείχνοντας ότι δεν τον θέλει με κανέναν τρόπο στη ζωή της.

Ο νεαρός δεν παίρνει τα χάπιά του με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να τα χάνει! Δεν μπορεί να ελέγξει τα όσα νιώθει! Από την άλλη η Μυρτάλη νιώθει ότι πλέον έχουν απομακρυνθεί και ενδεχομένως να θεωρεί τον ίδιο υπεύθυνο για τα δεινά που κατά καιρούς της έρχονται.

 

Ο Αλέξης όμως δεν αντέχει μακριά της και προσπαθεί να τα ξαναβρούν. Όταν όμως ο ίδιος καταλαβαίνει ότι πέταξε το… πουλί, βάζει στο μυαλό του να την αποτελειώσει! Θα καταφέρει τελικά να σκοτώσει την Μυρτάλη ή θα βρεθεί κάποιος να τον σταματήσει;

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Η Νάντια δολοφόνος-Σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της!

Παναθηναϊκός: Το αντιλήφθηκε ο Γιοβάνοβιτς! Επιτέλους!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στην αγκαλιά του Κουράκου-Ο αστυνόμος μαθαίνει την αλήθεια!