Διχασμένη ανάμεσα στον Μάνο και τον Γιώργο βρίσκεται η Νάντια στην Άγρια Γη και αυτό την οδηγεί σε μια μοναχική βραδινή έξοδο, με αναπάντεχες συνέπειες…

Η Νάντια βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον φόνο του παραλίγο βιαστή της. Ο Μιχάλης και ο Μάνος προσπαθούν να τη βοηθήσουν όπως μπορούν, όμως κάποια στοιχεία που βρίσκει ο διοικητής την επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο. Ο Μιχάλης και ο Μάνος ψάχνουν στοιχεία υπέρ της Νάντιας, χωρίς επιτυχία… Απελπισμένη εκείνη, ελπίζει πως μια παλιά της γνώριμη θα τη βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά της. Παράλληλα, ο Γιώργος την επισκέπτεται στο κρατητήριο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν μέλλον οι δυο τους.

Στο μεταξύ ο Γιώργος, θυμωμένος με την κίνηση της’ Ολγας να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της κόρης του, της ζητά να πάρει πίσω την επιταγή της. Η Ελπίδα με τον Στέφανο και τον Κωστή φτάνουν στη Βοστόνη αισιόδοξοι, αλλά η αγωνία για την επέμβαση του παιδιού κορυφώνεται.

Με την κίνηση του Άρη να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Γιώργο, ο Μάνος και ο Μιχάλης φοβούνται μη φτάσει η αλήθεια στα αφτιά της Όλγας. Ο διοικητής καλεί στο Τμήμα τη Μυρτώ, προκειμένου να μάθει για το παρελθόν της οικογένειάς της. Αμέσως μετά εμφανίζεται στο σπίτι της ‘Ολγας, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, προκαλώντας της πανικό.

Η ώρα της επέμβασης για τον Κωστή έχει φτάσει. Κάνει τις πρώτες εξετάσεις, που θα κρίνουν αν έχει ελπίδα να περπατήσει ξανά . Η Ελπίδα και ο Στέφανος αγωνιούν μαζί του. Στο μεταξύ, η Ρένα συνεχίζει να πιστεύει ότι η’Ολγα την έχει βάλει στο στόχαστρο και έχει ακραία ξεσπάσματα από τον φόβο της.

 

Άγρια Γη: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ΣΚΑΪ

Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Market Pass: Έρχεται το άνοιγμα της πλατφόρμας – Αυτά είναι τα ποσά!

Μάγισσα – ANT1: Όλα στον αέρα λόγω εκλογών