Μετά τον χωρισμό της Ιουλίας και του Κουράκου στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ο αστυνόμος είναι ελεύθερος να ζήσει τον έρωτά του με την Ευτυχία. Αρχικά εκείνη είναι επιφυλακτική, καθώς αμφιβάλλει πως ο γάμος τους έληξε οριστικά. Δεν θα μπορέσει όμως για πολύ να αντισταθεί στα συναισθήματά της…

Η προσπάθεια του Κουράκου και της Ιουλίας να σώσουν το γάμο τους έπεσε στο κενό! Ούτε η Ιουλία κατάφερε να βγάλει από το μυαλό της τον μεγάλο της έρωτα, τον Στάθη, ούτε ο Κουράκος να ξεπεράσει τα αισθήματά του για την Ευτυχία.

‘Όταν λοιπόν ο αστυνόμος έστησε παγίδα στη γυναίκα του και την έπιασε στα πράσα με τον εραστή της, μπορεί αρχικά να θύμωσε με τα ψέματά της, ωστόσο ενδόμυχα… ανακουφίστηκε.

Και αυτό γιατί επιτέλους και οι δύο αντιμετώπισαν την αλήθεια, ότι δηλαδή ο γάμος τους ήταν από καιρό νεκρός και οι προσπάθειες να τον… αναστήσουν δεν είχαν νόημα. Αμέσως λοιπόν μάζεψε τα πράγματά του και έδωσε εντολή στον Λυκούργο να βάλει μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Μετά τις εξελίξεις αυτές ο Κουράκος έσπευσε να ενημερώσει την Ευτυχία, να της πει ότι πολύ σύντομα θα είναι και τυπικά ελεύθερος. Όμως η Ευτυχία αντέδρασε με επιφύλαξη στα λεγόμενά του. Απογοητεύτηκε ήδη μία φορά και δε θέλει να πληγωθεί ξανά. Η νεαρή κοπέλα δεν ήταν σίγουρη πως ο χωρισμός του ζευγαριού είναι πραγματικά οριστικός και κρατά αποστάσεις από τον Κουράκο!

Η Ευτυχία όμως κουβαλά ένα μεγάλο βάρος που δεν είναι άλλος από το φόνο του Ανέστη! Πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα στη σχέση της με τον αστυνόμο! Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Θα το κρύψει ή θα του το πει;

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τρέιλερ με τις ευχές των πρωταγωνιστών της σειράς του  MEGA