Σε δέκα επεισόδια, η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ετοιμάζεται για το τέλος του β’ κύκλου. Πρόκειται για ένα φινάλε εντυπωσιακό που θα μας δώσει πολλές συγκινήσεις αλλά και αγωνία σύμφωνα με το περιοδικό TiVi24. Αυτές είναι οι σκηνές που θα συγκλονίσουν.

Η Ευτυχία είναι έτοιμη για τον γάμο της με τον Γιώργη. Όλα ειναι στη θέση τους.  Στο μεταξύ  μία ημέρα πριν, κανονίζει να κάνει το μπάτσελορ στο καφενείο. Την ίδια στιγμή ο Κουράακος παίρνει τα αποτελέσματα απο τα εγκληματολογικά και μαθαίνει ότι το αίμα στον τοίχο δεν ήταν της Ευτυχίας. Αμέσως τον λούζει κρύος ιδρώτας. Κάθε ελπίδα που είχε φαίνεται να σβήνει. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και δίνει αμέσως διαταγή να συγκριθεί με του Ανέστη.

Το ίδιο βράδυ, όλα τα κορίτσια γιορτάζουν μαζί κι ενώ η Ευτυχία γλεντάει με τις φίλες της, δεν έχει ιδέα τι την περιμένει τις επόμενες στιγμές. Ενα επεισόδιο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που ερωτευτηκε και που ετοιμάζεται να παντρευτεί ειναι εκείνη που σκότωσε τον Ανέστη.

Η Μαρίνα συνεχίζει να μη θέλει να κάνει αμνιοπαρακέντηση κι αυτό περισσότερο γιατί φοβάται τον κίνδυνο που έχει η εξέταση για αποβολή. Ομως τα πράγματα αλλάζουν όταν ο γιατρός του ενημερώνει ότι το μωρό μπορεί να έχει εμφανίσει κάποιο σύνδρομο  και θα πρέπει να το αποκλείσουν όπως λέει χαρακτηριστικά προκαλώντας πανικό στον Μάνο, ενώ ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

Η Ασπασία υποφέρει από τον χωρισμό τηs μετον Δημοσθένη. Η γυναίκα παρότι θέλει να σταθεί στα δικά της πόδια, το παλεύει αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει και δεν μπορεί επίσης να το ξεπεράσει. Ολη αυτή η στενοχώρια δεν της βγαίνει σε καλό και ξεσπάει στην υγεία της. Η Ασπασία ξαφνικά αρχίζει να πονάει αφόρητα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Δίπλα της είναι η Ειρήνη αλλά και ο Δημοσθένης που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της. Στο νοσοκομείο τρέχει και η Αρετή που τα βάζει ξανά μετον Δημοσθένη. Λίγο αργότερα η Ασπασία χειρουργείται στη χολή και ο Δημοσθένης δεν φεύγει λεπτό απο δίπλα της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!