Η Ευγενία συνειδητοποιεί τον απόηχο των πράξεών της στη σειρά Έρωτας Φυγάς, μα είναι ήδη αργά. Κανείς δεν μπορεί να τιθασεύσει την οργή του Ιάσονα, η οποία σπρώχνει την Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν τον θάνατο. Της λέει πώς κατάφερε να τον κοροϊδέψει τόσο που τον ξεφτίλισε και δε σεβάστηκε ούτε τα παιδιά της λες και είναι καμία του δρόμου! Επιπλέον, ρίχνει τις ευθύνες στον εαυτό του που την έκανε κυρία! Καθώς της φωνάζει, τη σέρνει έξω από το σπίτι.

Εκείνη κλαίγοντας του λέει ότι είναι όλα ψέματα και ότι την παγίδευσαν, ενώ τον παρακαλάει να μην την πάρει μακριά από τα παιδιά της. Η Μαργέτα αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Στέφανου και μαζί τρέχουν να προλάβουν τον Ιάσονα, που έχει σύρει τη γυναίκα του με τη βία στο δάσος για να τη σκοτώσει. Στρέφει πάνω της το όπλο, όμως δεν το κάνει. Την εγκαταλείπει στην ερημιά για να τα βγάλει πέρα μόνη της. Ο Μάρκος ψάχνει σαν τρελός να τη βρει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, οι αρραβώνες της Ρηνιώς με τον Νικόλα αναβάλλονται.

Στο μεταξύ οι τύποι που θέλουν να αγοράσουν γη στο Κιάρι απάγουν τον Γιωργάκη και τη Μαρίνα ως αντίποινα στα εμπόδια που τους έχουν βάλει ο Ιάσονας με τον Μάρκο. Παράλληλα η Ευγενία παίρνει το μωρό της και ετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Χαρά δέχεται επίθεση από ακραίους άντρες της περιοχής για τα όσα φεμινιστικά γράφει και μένει αναίσθητη στον δρόμο. Ο Ιάσονας, παρά τις προσπάθειες όλων να μαλακώσει, είναι ανελέητος με την Αλεξάνδρα, που περιφέρεται σε άθλια κατάσταση.

Η Ευγενία τελικά δεν φεύγει, όμως η σχέση της με τον Μάρκο επιδεινώνεται. Γιωργάκης και Μαρίνα εντοπίζονται σώοι.

Επιπλέον, η Νάντια μαθαίνει έντρομη πως ο πρώην άντρας της την αναζητά και πανικοβάλλεται, ενώ η Χαρά ανακαλύπτει πως ο Αντρέας είναι παντρεμένος. Κι ενώ η υιοθεσία της Μαρίνας εγκρίνεται και η Γεωργία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μαθαίνει ότι ο πατέρας της μικρής, που φημολογείται πως είναι επικίνδυνος, ψάχνει την κόρη του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;