Ο Γεράσιμος στο Μαύρο Ρόδο το σκάει από την κλινική και πάει κρυφά στο κελί της Ελισάβετ ενώ εκείνη κοιμάται. Ψιθυρίζει ότι θα την πάρει μακριά από εκεί και φεύγει ετοιμάζοντας τα νέα σατανικά σχέδιά του.

Το επόμενο πρωί ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι να συναντήσει τη Φιλαρέτη και πέφτει πάνω στην Ελισάβετ, από την οποία ζητάει συγγνώμη για τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον της δήθεν ότι θα την πάει στα δικαστήρια για το παιδί. Εκείνη όμως για άλλη μια φορά τον αγνοεί και του ζητάει να μείνει μακριά της.

Ο Γεράσιμος κλείνει εισιτήρια για τη Σουηδία προκειμένου να πάρει την Ελισάβετ και να φύγουν!

Ο θάνατος της Αυξεντίας προκαλεί θρήνο στο μοναστήρι και περισσότερο πόνο στην Ελισάβετ που χάνει τη δεύτερη μητέρα της. Η κηδεία πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα οδύνης και το «παρών» δίνουν και οι κάτοικοι της Γερακιανής.

Μετά η Ελισάβετ λυγίζει και λέει συνεχώς πώς την άφησε τώρα που τη χρειάζεται ακόμα περισσότερο! Ο Γεράσιμος τη βρίσκει σ’ αυτή την ευάλωτη κατάσταση και καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι και πάνε μαζί στο δάσος. Χωρίς την Αυξεντία της λέει, δεν μπορεί να μείνει άλλο στο μοναστήρι και εκείνη τον κοιτάζει με απορία.

Εκείνος συνεχίζει λέγοντας ότι έχει κλείσει εισιτήρια να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Της λέει ότι έχει κάτι θείους στη Σουηδία και θα τους βοηθήσουν αλλά η Ελισάβετ αρνείται. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του Γεράσιμου και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ όμως, ο Γεράσιμος θα μπει νύχτα μέσα στο κελί της, αποφασισμέvoς να την πάρει για να φύγουν. Εκείνος την τραβάει ενώ εκείνη αρνείται. Ο Γεράσιμος την κατηγορεί ότι θέλει να μείνει με τον Πέτρο και εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει. Εκείνη τη στιγμή η αστυνομία φτάνει στο μοναστήρι μετά από καταγγελία για κλοπή. Ο Γεράσιμος, που πιστεύει πως είναι για εκείνον, βγάζει όπλο, πυροβολεί έναν αστυνομικό και τρέπεται σε φυγή. Η είδηση προκαλεί σοκ στο χωριό και στην οικογένεια του Γεράσιμου.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;