Η ‘Αννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης ζηλεύει στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Σε μια αντιπαράθεση της Αρετής με τον Λυκούργο, πάνω στο θυμό της ξεστομίζει μια κουβέντα που τον σημαδεύει.

Παράλληλα, η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει. Γλιτώνει το αυτόφωρο μετά τη μεσολάβηση του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία τού ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά τής κόρης τους. Λίγο μετά, ο Στράτος (Μάριος Σαρπέτσας) κάνει φιλική προσέγγιση στην Ειρήνη, αλλά εκείνη του επιτίθεται. Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με τον Μάνο, ενώ η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται. Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα. Στο μεταξύ, η Αντωνία πηγαίνει στην Αθήνα για να πουλήσει το οικόπεδό της.

Ο Φίλιππος παρουσιάζεται στο στρατό και η Βασιλική τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία, την παλιά του γραμματέα, και της ζητά να εργαστεί πάλι για εκείνον. Η επιστροφή της στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία, η οποία θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις.
Ο Μιλτιάδης κάνει ραντεβού με τον Μάνο και πιάνει δουλειά ως επιστάτης. Η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στη Βασιλική και της ανακοινώνει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στάθη. Διατυμπανίζει παντού την επανασύνδεσή τους, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούργιο φίλοι τον Παρασκευά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!