Η Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς παντρεύει τον γιο της με την Αλεξάνδρα, ώστε να εξασφαλίσει διάδοχο για την περιουσία της. Μόνο που ο Ιάσονας επιβάλλει με τη βία στη νέα του σύζυγο να ανταποκριθεί στα συζυγικό της καθήκοντα, δείχνοντάς της το σκοτεινό του πρόσωπο.
Η Μαργέτα ζητά από την Αλεξάνδρα να παντρευτεί τον γιο της, υποσχόμενη ότι θα φροντίσει  να πέσει «στα μαλακά» ο αγαπημένος της! Η νεαρή αρνείται να το κάνει γιατί αγαπά τον Μάρκο και εκτιμά τον Ιάσονα.

Ωστόσο η Μαργέτα γίνεται αδίστακτη στην προσπάθειά της να πείσει την Αλεξάνδρα στη δραματική σειρά του OPEN. Και φυσικά πετυχαίνει αυτό που θέλει: η Αλεξάνδρα, με δάκρυα στα μάτια, οδηγείται στην εκκλησία, όπου την υποδέχεται ο ερωτοχτυπημένος Ιάσονας. Ο Στρατής και η Γεωργία δεν μπορούν να το χωνέψουν αλλά με τα χρήματα της Μαργέτας, κρατά το στόμα του κλειστό.

Η Αλεξάνδρα οδηγείται με το ζόρι στην εκκλησία και η Μαργέτα δεν σταματάει να της θυμίζει ότι έτσι τους ξεπληρώνει για τη ζωή του Μάρκου ο οποίος όσο δεν έχει νέα της, υποφέρει, γίνεται επιθετικός και  προκαλεί διά ς διάφορα επεισόδια στο κελί..
Στο μεταξύ οι νεόνυμφοι φεύγουν για το ταξίδι του μέλιτος. Ο Ιάσονας με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να της εκφράσει την αγάπη του, όμως η Αλεξάνδρα θέλει αφενός να τον αποφύγει και αφετέρου να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Τελικά ο γάμος τους ολοκληρώνεται, έστω και… υπό πίεση. Γιατί ο άρχοντας Δεμερτζής δεν δέχεται το «όχι»…

Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών αλλά βλέποντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα αποδρά από τη φυλακή. Το ίδιο κάνει και η Αλεξάνδρα αλλά την προλαβαίνει ο σκληρός Ιάσονας.

Έρωτας φυγάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ποιος πυροβολεί την Ραζάν-Ο Στρατής θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του-‘Ενα βήμα πριν τον γκρεμό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει νέες βροχές και καταιγίδες για την Παρασκευή (23/9)

Ποιος Παπαδόπουλος: Σε περιπέτειες ο παππούς- Παίρνουν κρυφά το αμάξι του πατέρα της Εριέττας