Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, θα αναστατώσει την Μαργέτα και την αναγκάζει να λάβει μέτρα πιο δραστικά, για να εξασφαλίσει στην οικογένεια Δεμερτζή διάδοχο τηs περιουσίας.

Ο Στρατήs επιστρέφει από την Αθήνα και μεταφέρει στη Μαργέτα όλα όσα έμαθε για τον Μάρκο και τον φόνο που διέπραξε ενώ ο Σήφης ψάχνει τον δολοφόνο του ξαδέρφου του.

Οι χωροφύλακες συλλαμβάνουν τον Μάρκο. Η Μαργέτα κρύβει την ενοχή της και βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή φροντίζοντας την Αλεξάνδρα που έχει καταρρεύσει.

Η Αλεξάνδρα πιστεύει σε εκείνη και της εξομολογείται όλη την αλήθεια. Η Μαργέτα τη φέρνει σε επαφή με τον δικηγόρο της οικογένειας που της μεταφέρει ένα δυσάρεστο νέο. Της λέει ότι ο Μάρκος μπορεί να καταδικαστεί σε θάνατο!

Στο μεταξύ 0 Μάρκος οδηγείται στις φυλακές αλλά έχει αφήσει πίσω στο κτήμα κάτι πολύ σημαντικό για την Αλεξάνδρα. Η Μαργέτα ανακοινώνει στο προσωπικό ότι θα κρατήσει την Αλεξάνδρα στη δουλειά και η Γεωργία δείχνει αποφασισμένη αυτό να μην κρατήσει για πολύ!

Η Ρηνιώ, η αδελφή του Στρατή, μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας κι αποκαλύπτει το άλλο της πρόσωπο. Ο Μάρκοs υποφέρει στη φυλακή. Δεν μπορεί να ησυχάσει που έχει αφήσει μόνη της την Αλεξάνδρα, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες.

Την ίδια ώρα ο Ιάσονας φέρνει την Αλεξάνδρα πίσω στο αρχοντικό λέγοντας στη μητέρα του ότι η κοπέλα θα μείνει εκεί ενώ έπειτα πηγαίνει στην Αθήνα για να φροντίσει για τον Μάρκο.

Όταν επιστρέφει λέει στη Μαργέτα ότι αγαπά την Αλεξάνδρα και θέλει να την κάνει γυναίκα του.

Εντωμεταξύ όμως η μητέρα του αναλαμβάνει δράση αφού ξέρει όλη την  αλήθεια για τη σχέση των δύο νέων αλλά και την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας.

Έρωτας Φυγάς: Το σημερινό trailer

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης πατέρας του νεκρού Αριστείδη-Ποια είναι η μητέρα- Ακυρώνεται ο αρραβώνας!

Τηλεθέαση: Απόλυτος κυρίαρχος ο Σασμός – Χαμός για Γη της ελιάς, Παράδεισος των Κυριών

Άγρια Γη: Χαροπαλεύει ο Κωστής- Η Όλγα πίσω από την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου