Η σειρά Έρωτας Φυγάς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στο OPEN και αναμένεται να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της. Η χώρα προχωρά και εξελίσσεται. ‘Ενας έρωτας μοιραίος με συναρπαστική πλοκή και σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Αποχρώσεις και εκφάνσεις ζωής και καρδιάς που γίνονται μαθήματα και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να περιγράφουν, να επεξηγούν, και γιατί όχι να δικαιολογούν, περισσότερο ίσως από ποτέ, κοινωνικές επιλογές, συμπεριφορές και αποφάσεις προσωπικές αλλά και συλλογικές.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα ότι ο Ιάσονας τον ρωτούσε για το παρελθόν τους. Ωστόσο άλλη είναι αυτή που ξεκινάει να το σκαλίζει προκειμένου να μάθει πράγματα. Ο λόγος για την Μαργέτα, η οποία αποφασίζει να στείλει τον Στρατή στην Αθήνα, προκειμένου να μαζέψει πληροφορίες για το ζευγάρι. Στο μεταξύ δε φτάνουν όλα τα άλλα  ξεσπάει επιδημία τύφου στη κτήμα και αυτό είναι που φέρνει ταραχή στην οικογένεια Δεμερτζή. Ο Ιάσονας ανησυχεί πολύ μετά τη λιποθυμία της Αλεξάνδρας! Ο Μάρκος από την άλλη, συναντάει τον άνθρωπο που θα φτιάξει τις πλαστές ταυτότητες ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει μια έκπληξη για την Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας μεταφέρει τους εργάτες στο νοσοκομείο και περνάει κάποιες στιγμές με την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος θα έρθει αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα που δεν είχε ποτέ φανταστεί…

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ!

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ερωτεύεται την Αλεξάνδρα – Η Μαργέτα μαθαίνει τα πάντα για το «παράνομο» ζευγάρι

Αρναούτογλου καιρός (16/9): Αύγουστος και πάλι με 40αρια – Πού θα βρέξει

Φλόγα και άνεμος: Η υπόθεση των τριών πρώτων επεισοδίων της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ