Η σχέση νύφης και πεθεράς στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ποτέ δεν ήταν καλή, όμως μετά τη διάλυση του γάμου με τον Στέφανο, η Μαργέτα και η Αλεξάνδρα ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες λέγοντας αλήθειες που πονούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα ρωτάει την πεθερά της αν πιστεύει πραγματικά ότι της αξίζει να είναι ευτυχισμένη μετά από όσα έχει κάνει στην ίδια κοπέλα!

Της θυμίζει ότι της στέρησε το παιδί της και την έκλεισε σε ψυχιατρείο. Η Μαργέτα, ίσως για πρώτη φορά, παραδέχεται τόσο ανοιχτά και τόσο ειλικρινά ότι δεν της αξίζει αλλά πρόσθεσε ότι ο Ιάσονας την αγαπούσε και πίστευε ότι θα τον αγαπήσει κι εκείνη. Όμως, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ό,τι έγινε, έγινε και δεν μπορεί ν’ αλλάξει το παρελθόν. Για χάρη του γιου της έκανε ό,τι έκανε. Και πήρε μια λάθος απόφαση. Τώρα πρέπει να πάρει κι εκείνη μία απόφαση! Το μέλλον όλων είναι στα χέρια της. Της λέει ότι μπορεί να πάει να πει στον Μάρκο ότι το παιδί είναι δικό του αλλά μετά, για ό,τι συμβεί, αυτή θα είναι υπεύθυνη. Της θυμίζει ότι πάντα της έλεγε ότι έπαιζε με το πεπρωμένο της. Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά της να πάρει την απόφαση και η ίδια πιστεύει ότι θα πάρει την καλύτερη!

Λίγο αργότερα, η Γεωργία εκπλήσσεται που βλέπει μπροστά της τη Μαργέτα με κόκκινα μάτια, ενώ θα έπρεπε να λάμπει στο νέο της σπίτι, στο πλευρό του Στέφανου. «Πληρώνω το κακό που έκανα στην Αλεξάνδρα», της λέει και η Γεωργία, προσπαθώντας να της συμπαρασταθεί. απαντά: «Καλό της κάνατε!».

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή ο Αποστόλης-Γι αυτή τη δολοφονία συλλαμβάνεται!

Ανατροπή: Ποια ομάδα Big4 είναι φαβορί για τον Πάλμα

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη σώζει τον Αποστόλη-Τέλος ο Δημοσθένης για τον Κωνσταντίνο