Ο περίγυρος φέρεται άσχημα στη Γεωργία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, εξαιτίας των αποκαλύψεων, και εκείνη με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση, ενώ η περίεργη στάση της Μιράντας, της Αμαλίας και του Μεμά απέναντι στον Πάρη την παραξενεύει.

‘Ετσι, ζητάει εξηγήσεις, φέρνοντας τον Πάρη σε δύσκολη θέση…

Ο Σωτήρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, γι’ αυτό και η Βικτόρια τον δελεάζει, προτείνοντάς του να συνεργαστούν ώστε να ενοχοποιηθεί ο Αποστόλης για τον φόνο του Αριστείδη. Ο Δημητράκης επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την Πιπίτσα, πιέζοντάς τη να δώσει «προίκα» παρότι γάμος δεν έγινε, και εκείνη, για να σώσει τα προσχήματα, του υπόσχεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κάτι που εκείνος σκέφτεται.
Καθώς είναι οριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι η Ντέπυ πέθανε από ανεύρυσμα και όχι από εγκληματική ενέργεια, ο ‘Αγης αποφυλακίζεται και σύντομα μαθαίνει από τη Γεωργία τι της έχει συμβεί. Έτσι, έπειτα από μια συζήτηση με την Πολυξένη, αποφασίζει επιτέλους να κάνει το καθήκον του και να αναγνωρίσει το παιδί που έρχεται μετά τη σύντομη σχέση του με τη νεαρή. Στο μεταξύ, η ‘Ολγα μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν της Βικτόριας από τον αγαπημένο της, εκείνη όμως έχει καταφέρει τον σκοπό της και έτσι ο Αποστόλης συλλαμβάνεται για τον θάνατο του Αριστείδη!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος