Η Μαργέτα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Στέφανο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αλλά η Αλεξάνδρα την εκδικείται. Την ίδια ώρα η Ευγενία μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της πιο μεγάλης της αντιζήλου.
Ο Μάρκος πλέον έχει απομακρυνθεί εντελώς από την Ευγενία, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές κοντά του. Νιώθει ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους και οι καβγάδες τους πλέον είναι συχνοί, παρά το γεγονός ότι εκείνη είναι έγκυος και θα έπρεπε να είναι ήρεμη. Με αφορμή μια μονομερή απόφαση του Μάρκου, να μετακομίσουν με την Ευγενία στην Πάτρα, εκείνη ξεσπά για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. Του λέει ότι δεν τη σκέφτεται καθόλου και το μόνο που τον νοιάζει είναι να φύγει μακριά από την Αλεξάνδρα!

Αργότερα η Ευγενία, ακούγοντας κρυφά μια συνομιλία της Αλεξάνδρας, μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Αυτό είναι κάτι που δεν το είχε ποτέ διανοηθεί και οι φόβοι της γιγαντώνονται ακόμη περισσότερο.
Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί και σίγουρα δεν πρόκειται η ίδια να πει τίποτα σε κανέναν γιατί έτσι και το μάθει ο άντρας της είναι σίγουρη ότι θα τον χάσει για πάντα.

Είναι όμως στα όριά της και η υπομονή της έχει εξαντληθεί. Το τραγικό για εκείνη είναι ότι βλέπει συνεχώς την Αλεξάνδρα και τον γιο του Μάρκου μπροστά της, αφού είναι αναπόφευκτο να μη συναντηθούν κάπου.

Την ίδια στιγμή ο Ιάσονας αδυνατεί να δεχτεί πως η μητέρα του τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Παράσχο. Ετσι αποφασίζει να τη βγάλει τελείως από τη ζωή του. Αφού τη διώχνει από το αρχοντικό, την παραγκωνίζει και από την εταιρεία. Αλλαγές γίνονται και στο εργοστάσιο του Παράσχου καθώς ο Μάρκος μαζεύει τα πράγματά του και παραιτείται από τη Θέση του. Εχει φτάσει η μέρα του γάμου του Στέφανου και της Μαργέτας. Η Αλεξάνδρα, μην αντέχοντας πως η πεθερά της θα ευτυχήσει μετά απ’ όσα έκανε, αποκαλύπτει στον Στέφανο το αληθινό της πρόσωπο, ενώπιόν της. Εκείνος, σοκαρισμένος, διαλύει τον γάμο…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς-Αυτό συνέβη!

Τι ισχύει με Ολυμπιακό και Πέλκα!

Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το έγκλημα του Σπύρου-Ανδρέας και Σταύρος ξεδιαλύνουν το φόνο!