Η Εύα νιώθει αφόρητη πίεση στη σειρά Η Γη της Ελιάς από τα χρέη που συσσωρεύονται και βρίσκεται στο όριο νευρικού κλονισμού. Ο Χρήστος, για πρώτη φορά, δείχνει να κουράζεται με αυτή την κατάσταση. Η Εύα αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι και κανονίζει τις λεπτομέρειες της μετακόμισής της, αλλά αποφεύγει να το πει ακόμα στον Χρήστο. Εκείνος, όμως, βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της, τη ρωτά και αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

Ο Αποστόλης έχει τάση λιποθυμίας και η Αφροδίτη, η νέα αγροτική γιατρός, σπεύδει στο ελαιοτριβείο. Η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο, πέφτει πάνω στον Στάθη και την Εύα, οι οποίοι συναντήθηκαν εκεί τυχαία, και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τους βρίσει. Στη συνέχεια, συναντά στο δρόμο την Αλκμήνη με την Αντωνία, τους επιτίθεται πάλι, αλλά αυτή τη φορά η Αντωνία τής απαντά. Ο Κωνσταντίνος απαγορεύει ατην Ισμήνη να καλέσει για φαγητό τον Δημοσθένη και την Ασπασία, προκαλώντας της μεγάλη απορία.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία, στο μεταξύ, αποδέχονται την πρόσκληση της Ισμήνης και πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της. Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να εκραγεί, καθώς αυτή η συνάντηση είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε. Παρόντες στο γεύμα είναι και ο Λυκούργος με τη Χάιδω, και η βραδιά κυλά μέσα σε μια αφόρητα τεταμένη ατμόσφαιρα. Η Άννα, θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα τη «Δανάη», τη «σύντροφο του Πότη», της κάνει μερικές ερωτήσεις. Στην προσπάθειά της να απαντήσει, η κοπέλα κάνει απανωτές γκάφες, οδηγώντας την Άννα στο συμπέρασμα πως είναι… χαζή. Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά. Αυτή τη φορά το παρών δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενα πρόσωπο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος