Η σχέση της Ελπίδας και της Μαργέτας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες και τη χαρακτηρίζουν κυρίως η ιδιοτέλεια και το συμφέρον. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΟΡΕΝ ένα ατυχές συμβάν πρόκειται να οδηγήσει την Ελπίδα στα άκρα.

Η τελευταία πιάνεται επ αυτοφώρω στο κρεβάτι μαζί με τον Παύλο Κοντογιάννη και στη συνέχεια συλλαμβάνονται για το αδίκημα της μοιχείας. Η Ελπίδα περνάει δύσκολες στιγμές στο κρατητήριο, καθώς νιώθει εκτεθειμένη στα μάτια όλων και θεωρεί ότι η Μαργέτα ευθύνεται που έμαθε όλο το Κιάρι για την παράνομη ερωτική σχέση της με τον Κοντογιάννη. Τότε πληροφορείται τυχαία από κάποια συγκρατούμενή της για τον δεσμό της θείας της με τον Στέφανο και οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης.

‘Οταν βγαίνει από το κρατητήριο, φωτογραφίζει το ζευγάρι σε ερωτικές στιγμές και δίνει τα επίμαχα στιγμιότυπα στον Τύπο. Την επόμενη ημέρα, η τοπική εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία που τράβηξε η Ελπίδα με τον Στέφανο και τη Μαργέτα σε τρυφερές περιπτύξεις και υπαινικτικό τίτλο για τη σχέση τους, που διασύρει δημόσια την κραταιά κυρία Δεμερτζή στα μάτια όλης της Μεσσήνης. Κάποια στιγμή, η εφημερίδα με τη φωτογραφία που ντροπιάζει την τιμή της Μαργέτας φτάνει στα χέρια του Ιάσονα και τον κάνει έξαλλο. Ο ισχυρός άντρας νιώθει προδομένος από την ίδια του τη μητέρα και τον διακατέχει μεγάλος θυμός. Χωρίς να χάνει χρόνο, πηγαίνει να τη βρει και να λογαριαστεί μαζί της, απαιτώντας εξηγήσεις. Γνώριζε ότι η Μαργέτα είναι ζευγάρι με τον Στέφανο, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα εξέθετε δημοσίως την οικογένειά τους με τόσο εξευτελιστικό τρόπο.

Η Μαργέτα, από την πλευρά της, του δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της μετον Στέφανο, διαμηνύοντάς του ότι σύντομα θα παντρευτούν.

Ο Ιάσονας, όμως, δεν εγκρίνει αυτόν τον γάμο και είναι αντίθετος.‘Ενας μεγάλος καβγάς ακολουθεί ανάμεσά τους, που οδηγεί τη Μαργέτα εκτός αρχοντικού. Η γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο εξοχικό της οικογένειας, ενώ μαζί με τον Στέφανο αναζητούν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το σκανδαλώδες δημοσίευμα που τους εξέθεσε.

Στο μεταξύ, η απουσία της από το αρχοντικό επηρεάζει τη μητέρα της, την Αθηνά, που πέφτει σε κατάθλιψη. Μέρα με την ημέρα, η κατάσταση χειροτερεύει, ενώ ο Στέφανος αναλαμβάνει δράση. Ζητάει, λοιπόν, για άλλη μία φορά τη Μαργέτα σε γάμο και μάλιστα μπροστά σε όλους! Εκείνη αποδέχεται την πρόταση του αγαπημένου της, προκαλώντας την ανεξέλεγκτη οργή του Ιάσονα. Ο τελευταίος αποφασίζει να ξεγράψει τη μητέρα του και της στερεί οποιαδήποτε επαφή με τα μέλη της οικογένειας, ακόμα και με την Αθηνά. Παράλληλα, αρνητική είναι και η συμπεριφορά του Μάρκου προς τον Στέφανο μετά την επίσημη πρόταση γάμου που έκανε στη Μαργέτα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ποιος δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη

Τέλος η Φαίη Σκορδά…