Η δραματική σειρά εποχής Έρωτας Φυγάς που θα προβάλλεται στο OPEN κάθε απόγευμα στις 17:45 θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, είδαμε την Αλεξάνδρα η οποία είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και την γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Χρησιμοποιεί την Αλεξάνδρα, για να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Ο Μάρκος για χάρη της αγαπημένης του φτάνει στο έγκλημα. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και καταλήγουν να κρυφτούν στο κτήμα της οικογένειας Δεμερτζή, όπου δεν δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε το παράνομο ζευγάρι να ψάχνει τρόπους για να μπορέσει να ζήσει! Φτάνουν στο σημείο να πουλήσουν ακόμα και τις βέρες τους σε ένα ενεχυραδανειστήριο της επαρχίας προκειμένου να μπορέσουν να πληρώσουν το πρόχειρο κατάλυμα στο οποίο μένουν ενώ ταυτόχρονα ψάχνουν για δουλειά!

Ο Μάρκος συναντά κατά τύχη τον Στρατή με τον οποίο ήταν φίλοι από τον στρατό. Για καλή του τύχη ο Στρατής είναι επιστάτης στον πλούσιο μεγαλογαιοκτήμονα Ιάσωνα Δεμερτζή. Όμως όταν το ζευγάρι εμφανιστεί στο κτήμα νέα δραματικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν από την πρώτη κιόλας μέρα! Ταυτόχρονα όμως έρχονται και νέοι έρωτες που ταράζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος κάνει φόνο για τα μάτια της αγαπημένης του και γίνονται πρόσφυγες

Τηλεθέαση: Συναγερμός με μονοψήφια για Λιάγκα και ANT1 – Σάρωσε η ΕΡΤ με το Κάνε ότι κοιμάσαι

Άγρια Γη: Σε σοκ η Ελπίδα για την απαγωγή του Νικόλα – Ο Άρης επιστρέφει στην Ελλάδα