Η νέα δραματική σειρά εποχής του OPEN που φέρει τον τίτλο «Έρωτας φυγάς», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, είναι μία επένδυση στη μυθοπλασία.

Πρόκειται για μια ιστορία με πυρήνα μια βαθιά αγάπη, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και στη Θύελλα του καταδικασμένου φτάνει να παραβιάσει κανόνες ισοπεδώνοντας τις σχέσεις.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, θα δούμε την Αλεξάνδρα η οποία είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και την γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Χρησιμοποιεί την Αλεξάνδρα, για να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Ο Μάρκος για χάρη της αγαπημένης του φτάνει στο έγκλημα. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και καταλήγουν να κρυφτούν στο κτήμα της οικογένειας Δεμερτζή, όπου δεν δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα. Το γεγονός αυτό θα τους δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα που δύσκολα θα λύσουν.

Τους κεντρικούς χαρακτήρες πλαισιώνουν πρόσωπα – κλειδιά που παίζουν κομβικό ρόλο στις εξελίξεις. Η μητέρας της Μαριέττας, η γλυκιά Αθηνά με καταγωγή από τη Σμύρνη (Έφη Παπαθεοδώρου), η Ελπίδα (Μαρία Κωνσταντάκη) είναι η ξαδέρφη του Ιάσονα που είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη (Κώστας Καζανάς).

Συνολικά το καστ της σειράς θα αποτελείτε από τους: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Συμμετέχουν επίσης οι: Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη και Χρύσα Κλούβα.

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Έτσι ανάβει η φλόγα της σχέσης Στρατή – Ραζάν

Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια έβαλε ντεκολτέ με άνοιγμα από τον ώμο μέχρι τον αστράγαλο!

Σασμός: Ο παπα-Μιχάλης κρατάει το μέλλον του Μαθιού στα χέρια του